Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a jobb választás?

Melyik a jobb választás?

Figyelt kérdés

Vásárolni szeretnék 1 autót,Az 1-es suzukik vagy az 1.3-asok számítanak jobbnak?(véleményeket is kérnék)

+ Mindenáron vonóhorgost szeretnék, és felmerült bennem hogy amelyik alapból vonóhorgos az nincs jobban leterhelve? (csak mert az sokat dolgozott...)

2012. aug. 9. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül, attól függ, mit szállítottak vele. Suzuki önsúlya 770kg, max 385 kg-t húzhattak vele, ami olyan, mintha 5en ülnének benne:)

Az 1.3-as akkor jobb, ha többet mész vele országúton, lényegesen jobban gyorsul és marad ereje akkor is, ha előzni kell 80-nál.

1-es Suzuki városba jobb a kisebb fogyasztása miatt, 1.3-as olyan 1 literrel eszik többet megfelelő vezetéstechnika mellett.

2012. aug. 9. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Suzukis tapasztalataim nincsenek, én a vonóhoroghoz szeretnék hozzászólni. Az eladótól óvatosan azt tudakold meg, mi a foglalkozása. Abból következtetni tudsz, hogy mennyit és milyen célra használta a vonóhorgot. Nekem évtizedek óta van, évente max. 4-5 alkalommal van szükséges utánfutóra, ilyenkor természetesen kölcsönözni szoktam. Akkor sem terhelem túl, inkább csak azért használom, mert a mérete miatt nem fér be valami az autóba. Az ilyen eseti használók egyáltalán nem terhelik meg. Más: egy régi kempinges ismerősöm mondta, hogy neki akkor is kellene vonóhorog, ha nem lenne lakókocsija, mert ha valaki hátulról belecsúszik a kocsijába, a vonóhorog csökkenti az autója sérülését.Ezt én is megtapasztaltam városi forgalomban. Volt olyan, hogy egy héten belül két autó hűtője is behorpadt a vonóhorgomon. Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy vannak olyanok is, akiknek megér 60-80 ezer forintot, hogy ne kelljen más hibájából biztosítóba és szervizbe rohangálni, mert a piros lámpánál "utolérték" az autóját. Nem minden vonóhorgot nyüstölnek agyon.
2012. aug. 9. 17:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van vonóhorgom és szakmámat tekintve vegyész vagyok. Nem tudom ebből milyen következtetést lehet levonni...

Átlagban évente kevesebb mint egyszer használom a horgot.

2012. aug. 9. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát azt, hogy nem gyilkolod agyon az autót a vonóhoroggal. Ha lakatos lennél vagy kőműves, már más lenne a véleményem.
2012. aug. 9. 18:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Jobb az 1.3-as igaz nekem csak ez volt de mentem 1.0 is lényegesen gyengébb volt no meg a kormánya mint a perec,én nem vennék vonóhorgost inkább később rakatnám fel igaz az egy kicsit nyűgös de legalább nincs szét erőltetve habár nem mindenki a vas bizniszben utazik, úgyhogy ki lehet fogni nem munka autós példányokat is
2012. aug. 9. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!