Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Üdv! Simson S51 gyújtótrafója,...

Üdv! Simson S51 gyújtótrafója, ha hozzáérek a külsejéhez, akkor ráz, ha be van indítva a motor. Először, hogy baj e ez, és ha az akkor mitől lehet?

Figyelt kérdés

2012. aug. 8. 23:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha ráz akkor minek fogdosod?
2012. aug. 8. 23:44
 2/9 anonim ***** válasza:
"ha hozzáérek a külsejéhez" – ne érj hozzá!
2012. aug. 9. 00:01
 3/9 anonim ***** válasza:
végül is nemártana leszigetelni :D
2012. aug. 9. 00:13
 4/9 anonim válasza:

figyelj

a motorokban is van aksi, érted?

szóval kb 12 V-t lead a veztéken akkor is ha nem megy a motor

úgyh vegyed ki az aksit

vegyél gimikesztyűt ( nem műszűlasat mert megbasz az áram)

és úgy szigeted le h közben a szigetelés ne érje azt a részt ahol bedogod csak a körülötte

és utána aksi vissza

és nem ráz

ennyi

14/F

2012. aug. 9. 00:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Figy ebbe a tipusba nincs akkumulátor, és most fogtam meg először úgy hogy be volt indítva. Csak kérdezem, hogy ez úgymond 'természetes dolog e'?
2012. aug. 9. 01:00
 6/9 anonim ***** válasza:
háááát, ne fogdosd de baj, nem szabad ráznia, cseréld le
2012. aug. 9. 09:06
 7/9 A kérdező kommentje:
jaa, rosszul mondtam szerintem, mert nem a trafó hanem amibe benne van a trafó az a bilincs, na az rázott meg. Akkor?
2012. aug. 9. 17:03
 8/9 ja_az_van ***** válasza:
szerintem müködésközben (járo motornál) nem az alkatrészeket kéne fogdosni !!! hanem go motorozni.az meg hogy ráz, kit érdekel müködik .igen akkor goooo
2012. aug. 12. 15:20
 9/9 anonim válasza:
"az nem baj h ráz gooo" XD hallod gec te nem vagy normális xd és te mit csinálnál akkor ha kanyarban finoman mondva megbaszna az áram XD tapasztalat ............................................................................................................ X'D
2012. aug. 21. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!