Moped M kategóriájú jogsival melyik a legjobb vezethető motor? :D
Figyelt kérdés
hm?2012. aug. 5. 16:04
1/5 anonim válasza:
Szubjektív,M kategóriával vezethetsz 1literes motort is(csak nem közúton),az a legjobb... Hülyén fogalmaztad meg a kérdésed,amúgy attól függ milyen motort akarsz,supermoto,enduro,robogó...robogónál szerintem Yamaha Aerox,Malaguti F12, Aprilia SR50
2/5 anonim válasza:
Háát nekem mindig örök kedvenc,és szerintem legjobb kismotor a Simson.Nem írom le hogy miért,mert az hosszú lenne.Ha supermotot akarsz(aminek szerintem 50ccm-ben semmi értelme)akkor Yamaha TZR 50,Aprilia RS 50.Ha robogóban gondolkodsz,akkor olasz vagy japán legyen.Malaguti F10,F12,F15,Yamaha Aerox,Yamaha Neos,Yamaha Jog,Aprilia Sr50,Honda Dio stb.És NEM muszáj folyadékhűtésest venni.Enduróban a legjobb szerintem a Derbi Senda,és a Yamaha DT.
De ha Most állnék motorvválasztás elött,mindenképpen Simsont vennék.Lehet Star,Schwalbe,S50,S51 mindegyik jó.
3/5 anonim válasza:
A TZR, RS és társai nem Supermotok, hanem sportmotorok. Supermoto a Senda például.
4/5 anonim válasza:
Supermoto vagy valami enduro.
Az legalább nem vicces, mint a sport, hogy görnyed rajta 60-nál :D
5/5 A kérdező kommentje:
na elöször is NAGYON KÖSZI :D (de tényleg )most megnézem miket ajánlotok :D
2012. aug. 13. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!