Hűtősapka? (többi lenn)
Figyelt kérdés
most ott van a 2. meg a 3. hűtősapka minden ugyan az a motorkód ,a Köbcenti, a Meghajtás a minden kivéve a Megjegyzés ,na most én honnan tudjam meg hogy nekem a 1 vagy a 1,2es bar nyomásos kell ? vagy az számít hogy nekem az 1,4 energy motoros van ,és nem a sima 1,4 ? vagy hogy van ?
előre is köszönöm !!
2012. aug. 8. 20:29
3/3 anonim válasza:
Paff..
Hány fokos a vized?
Amúgy szerintem simán megveheted bármelyiket. Régen mindegy már ha úgy fel forr a vized hogy 1.-1,2-vagy 1,4 bárnál nyomja ki a vizet. Ot már kaput van a motornak ha kinyomnya bármennyi bárnál. ha letekered és úgy indítod be se szabad hogy kijöjjön a víz. max elpárolog.
vedd meg azt ami legnagyobb nyomású és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!