Mennyibe kerülne a szerelés? (többi lenn)
Figyelt kérdés
féltengely csukló ( csak csukló! nem az egész féltengely ), kuplung szett csere , hengerfejtömítések cseréje ( szelepfedél ,hengerfej, szívósor tömítés ), vezérműszíj , és feszítő görgők ezeknek a cseréje kb mennyibe fájna nekem ? R19 94-es (told a vastelepre kommentek nem érdekelnek )2012. júl. 19. 23:03
1/5 anonim válasza:
Tipustól függ.
Hasra csapva,szerintem 60-80 plusz alkatrész.Nekem a 16V suzukin 15e volt csak a vezérmücsere.
2/5 anonim válasza:
Én megcsinálom neked egy tizesért + alkatrész ára.
3/5 anonim válasza:
Így belegondolva inkább 20ért :D Bocsi
4/5 pagan válasza:
hmmm,jó lenne ha ilyen lazán meglehetne úszni:DD,én vagy 4 helyen voltam csak hengerfej pakolást akartam cseréltetni,100 ezer alatt senki sem vállalta volna,bár érthető,nem kis meló az biztos,tudom mert inkább megcsináltam én magam,és tökéletes lett,bár volt cidrizés
5/5 Sn0wf0x válasza:
ebből a hengerfej tömítés ami macerásabb munka (plusz gondolom akkor már a szelepszár szimeringek is), ha a féltengely csuklót így is úgyis cserélni kell, akkor a kuplung már nem oszt nem szoroz gyakorlatilag, hengerfejtömítéshez meg úgyis le kell bombázni a motort, tehát a vezérműszíjnál is csak az anyag ára a jelentősebb...szerintem 40-50 plusz alkatrész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!