Az Opel kocsik tényleg hajlamosak elromlani?
Opel sose kopel..
Mért kéne többet szervizelni?
Amúgy minden autó hajlamos az elromlásra. Mert ami elromolhat az el is romlik.
Ezt hol hallottad?
Nemrég olvastam egy felmérést és eszerint megbízhatóság tekintetében vezető helyen van a kategóriájában.
A munkahelyemen is Opelek vannak. Nyúzzák őket rendesen, mert egyszerre százan használnak egy autót. Engem még sose hagyott ott egyik sem, pedig van hogy naponta 600 km-t hajtom őket.
Már nem is tudom, ki mondta, de eléggé lelombozott.
Szóval akkor érdemes akár használatan is venni egyet?
17:34 "Nemrég olvastam egy felmérést és eszerint megbízhatóság tekintetében vezető helyen van a kategóriájában."
Nem tudom ezt hol olvastad,mert tavaly az ADAC meghibásodási statisztikájában bizony az Opel vívta ki a megtisztelő első helyet!
"Szóval akkor érdemes akár használatan is venni egyet?"
Használtan édes mindegy, hogy Opelt-Hyundait-Mazdát-Renault-Fordot-Fiatot-Volvot-t veszel, úgysem a márkán múlik, hogy eddig hányszor törték rommá meg hogy vigyáztak rá. De ha ennyire nem vágod a témát, akkor inkább kérj valakitől segítséget a konkrét autó kiválasztásakor, mint hogy nulla tudással kóvájogj a kereskedések között és rádsózzanak valami romhalmazt. Mert lehet venni olyan Opelt is (akár a problémásabb modellekből is), amely évtizedekig hű szolgád lesz, meg lehet olyat is, amely megbízhatónak lett kikiáltva, aztán 100 kilométer múlva kigyullad. A többi már úgyis rajtad fog múlni - hogy te hagyod-e lepusztulni műszakilag avagy megadod neki a kellő gondoskodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!