Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit érhet egy ilyen öreg...

Mennyit érhet egy ilyen öreg autó, érdemes eladni?

Figyelt kérdés

1978-as Lada 2101

Első tulajdonostól

Végig garázsban volt tartva

Nagyon keveset használt, "hétvégi autó", garantált 67.000 km-rel.

Műszakilag kifogástalan, esztétikailag jó állapotban.

Nem rohad sehol.

Végig karban volt tartva.

Friss műszakival, olaj és szűrők cseréjével, 90%-os gumikkal, vonóhoroggal.

Érdemes meghirdetni? Nem ebből fogok meggazdagodni, de bagóért elpotyázni sem szeretnénk ha már ennyi ideje megvan.

2012. aug. 8. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Érdemes, de jobb árat kaphatsz, ha egy ladás oldalon hirdeted meg.
2012. aug. 8. 16:48
 2/9 A kérdező kommentje:
És kb mennyi lehet egy ilyennek az irányára? Van elképzelésem, de kíváncsi vagyok hogy mennyire saccoljátok.
2012. aug. 8. 16:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja és köszi,ment a zöld kéz. :)
2012. aug. 8. 16:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát egy Ladás oldalra felteheted, de az a helyzet hogy már a kutyának se kell a lada. Persze biztos van mindig olyan aki megvenné, de már a Suzuki éli a fénykorát sajnos. Pedig szívesebben Ladáznék.
2012. aug. 8. 17:00
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha lenne B-s jogsim, meg pénzem rá, és gázos lenne megvenném simán :D

Stílusosabb mint egy Suzuki. Egyre kevesebb van belőle :(

2012. aug. 8. 17:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Nagyon állapotfüggő. Látni a hirdetési oldalakon olyan árakat, hogy hanyatt lehet tőlük esni - de azok csak az árak, nem valószínű hogy annyiért el is kelne a járgány.

'78 azért nem annyira korai kivitel, de gondolom még a sima 2101, nem az 1200S vagy valami modernebb...

Itt egy példa:

[link]

'73-as, relatíve ritkább színben, minden tartozékával, eredeti kerek tükrökkel stb. Ha talál valakit akinek pénze is van meg szerelmes is a 2101-be, akkor 400000-ért talán eladhatja. De hónapok óta árulja, nem kapkodnak érte különösebben.

Elkótyavetyélni szerintem sem szabad, de van még bőven Zsiguli, úgyhogy ha el is akarod adni, akkor szerintem ne állítsd be szerintem 350000-nél többet, még akkor se ha ilyen állapotban van.

2012. aug. 8. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Én 1 éve adtam el a skoda 120 asomat, igaz nem gyári volt, de alig 2 hónapig hirdettem, és több érdeklődő is volt.

Nem vagyok képben a ladákkal kapcsolatban, de 200.000-et biztos megér.

És ha mondjuk nekem 200 am lenne egy autóra, biztos nem egy szétrohadt astrát vagy egy suzukit vennék...

2012. aug. 8. 18:18
 8/9 A kérdező kommentje:

Pont átmeneti szériás. A külseje még a régi 01-esé, a beltér már újabb, meg a motortérben vannak apró gyári módosítások a legelső típushoz képest. Meg a hátulján már Lada felirat van gyárilag, nem a cirillbetűs Zhiguli.

Annyi utólagos változtatás van rajta, hogy a gyújtás át van alakítva üzembiztosabb elektronikusra. De aki igényli egyszerűen vissza lehet építeni a mechanikus megszakítóst.

Meg kicsit jobb gumi van rajta, mint a gyári.

Árban akkor ezek szerint reális lehet az elképzelésem. Én 250.000-et gondoltam érte. Az alatt nem adnánk el, mert végülis nem kenyérre kell a pénz. A fenntartása sem vészes így hogy az eredeti tulajdonos nevén van.

2012. aug. 8. 18:38
 9/9 anonim ***** válasza:
32%
Annyi biztos hogy egy Lada sokkal többet ér egy Suzukitól. És a benzin gázos Lada a leggazdaságosabb. Azért még találni belőlük bőven. De ha veterán oldalra rakod fel ott elég nehéz eladni. Láttam veterán oldalon egy 1200as Ladát 1 millióért, majdnem leestem a székről. Tök nevetséges volt.... semmi extra nem volt benne, csak ki volt pucolva. 1 milláért akkor inkább veszek egy régi mercit. De most Ladáról beszélünk tedd fel valahová, gondold ki mennyiért adnád el mégis, és ha olyan állapotú amilyennek leírod meg fogják venni hamar, csak ne szállj el az árakkal. Egy jó Lada jó szolgálatot tehet bárhol bármikor bárkinek.
2012. aug. 8. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!