Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen vízpumpát javasoltok?

YourDestiny kérdése:

Milyen vízpumpát javasoltok?

Figyelt kérdés
Vettem egy méregdrága DOLZ cuccot a vasba, állítólag piszok jó minőségű. Szinte be se tettük és meghalt, fura morgó hangja van, pedig nem lett túlspanolva. Artex? Ina? Mire érdemes kicseréltetni?

2012. aug. 6. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Csaba.... az anyád mindenit!
2012. aug. 6. 19:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy valójában hihetetlenül hasznos ez a válasz, de előbb el kéne árulnod mit jelent.
2012. aug. 6. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Te végzet, neked meg a vas tipusát kellene elárulnod, mert még az ezotéria rovatban se tudták megmondani!
2012. aug. 6. 20:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem teljesen értem miért fontos a típus, ha arra vagyok kíváncsi, melyik egy megbízható gyártó. 1-es Mégane-ba kell, gondolom sejted, hogy a vas alatt autót értettem.
2012. aug. 6. 20:34
 5/6 pagan ***** válasza:
a dolz jó márka de biztos vannak hibás darabok,skf az nagyon tuti,vagy ruville,én ezeket ajánlom
2012. aug. 6. 21:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, végre valami értelmes :)
2012. aug. 7. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!