Nem tudom miért szidja mindenki az Opelokat? Az egyik
legigényesebb német autó.
Azért az egy kicsit túlzás, hogy a legigényesebb. Jók, ez tény, de azért főleg német autóból van jobb is.
2012. aug. 5. 09:27
Az opelben azért felfedezhető az amerikás igénytelenség, megbízható autó és ennyi, azért az egyik legigényesebb német autó cím egy kicsit túlzás.
2012. aug. 5. 10:43
porsche, bmw, mercedes, audi, vw, opel. Ha ezek közül az egyik legigényesebb az opel, akkor melyik a másik legigényesebb? ezekszerint a másik 5 márka közül valamelyiknél igényesebb autó az opel? Mert azt kétlem... persze azért jó kocsi, de utolsónak tenném meg a többi német kocsi között
2012. aug. 5. 11:20
14/24 A kérdező kommentje:
Emberek miért vagytok értetlenek?AZ EGYIK LEGIGÉNYESEBB benne van a kérdésben??Vagy itt sokan hiányoztak nyelvtan óráról?A Bmw bu--k meg csendesüljenek,mert ezeken a szép meleg nyári napokon jól megszedtem magam a szerelésükből sorra szarnak be,jön a tél akkor meg jönnek a híres nevezetes Tdi-k.Akkor miért van az,hogy Opelt csak kötelezőre hoznak?Ilyenkor mi van báránykáim?Sőt mondok jobbat a Suzuki sem szarik be és az is k...va jó autó,csak az átlag magyar ember csórón is csinálja a pi---át.
#5 nek nagy a pofája
csak nem mindegy h 3-3,5milla az opel v 8-9m az audi, bömbiről nem is beszélve
2012. aug. 5. 13:17
keveritek a szavakat.
az igényes és a megbízható az nem ugyan azt jelenti.
Hogyha azt mondtad volna hogy a kategóriájában a legigényesebb, szerintem egy szót sem szólt volna senki.
És nem is kell habzó szájjal kiverni a balhét hogyha valaki nem ért veled egyet.
Attól hogy te szereted attól még másnak nem kell.
2012. aug. 5. 15:29
17/24 A kérdező kommentje:
Ember ne itt keltsd a feszültséged,senkinek nem habzik a szája nekem sem a szívem csücske a márka,de ha minden 3.-ik ügyfél leszarozza akkor miért veszik?Pedig baj sincs velük,mert mint mondottam sokkal több Bmw és Mercedes jön hozzám KOMOLY problémákkal és nem kispályás szervizünk van.
Azért nem, mert engem sem győzött meg. Erőtlen, gyenge motor , sokkal rosszabb, mint a korábbiak. Lehet, hogy a későbbi változatok már jobbak. Az olajfogyasztást annyi embertől hallom, hogy biztos van benne valami.
Az Omegákat én is bírom, de azért a Senator az Opel csúcsmodellje.
2012. aug. 5. 18:52
19/24 anonim válasza:
Igaz meg nekem még nem volt semmilyen autóm, de baromi sokat utaztam vele. Apámnak van egy astra f-je idén lesz 15 éves, és egyszer volt komolyabb baja, amikor ecotec motort kapott az eredeti helyett. És semmi jelentősebb baja nem volt sem a motornak, sem az autónak. Nem tudom miért nem tetszik egyeseknek, pedig a tipikus német precizitás, és minőség lelhető fel benne. És azért az opel, és az audi, vagy a porsche nem hasonlítható össze egymással. A másik fele meg az, hogy az opel nem a luxusra ment, hanem a hétköznapi használatra, és az elérhetőségre az átlagemberek körében, emelett biztonságos, és megbízható. Igenis, hogy jól össze van rakva az autó. Most nem isteníteni akarom a márkát, de ez csak a tiszta igazság. Ha valakinek nem tetszik, kérem hanyagolja a nyomdafestéket nem tűrő válaszokat. Üdvözletem!
2012. aug. 5. 20:38
én keltem a feszültséget? Bocs ha annak tűnt de azért te se fogod vissza magad.
"Vagy itt sokan hiányoztak nyelvtan óráról?"
"Bmw bu--k"
"magyar ember csórón is csinálja a pi---át."
Na ez mi ha nem feszültségkeltés?
De tényleg felesleges tovább ragozni.
2012. aug. 5. 21:55
Kapcsolódó kérdések: