5-6 hét alatt B kat. Jogosítvány?
:D
Ilyen nincs.
Maga a tanfolyam két hét. aztán vársz vizsgaidőre. De míg nincs egyik vizsgád meg nem mehetsz a következőre. Miko meg kijutsz forgalomba egy nap 2-3 órát szoktak levezetni. Na most neked 30 órát kell. ez önmagában 10 nap lenne + a vizsganap. A b jogsival vagy fél évig kinlódtam mire kezembe fogtam. Nekem hivatásos jogsim van 3 kategóriabővítésem volt. Mikor kész a jogsid és bemész a hivatalba hogy leadd a papírokat a jogsihoz arra 30 nap a várakozási idő hogy kiküldjék. Én minden esetben 3 hét átfutás múlva kaptam meg az új jogsikat. Akkor hogy tehetné le bárki is akár 3 hét alatt?? Ez csak ilyen reklám duma.
És nem vagyok 1000 éves madár se ,mert 2006-2011-2012 volt a vizsgáim dátuma. szóval ez a napi rendszer. És mindig 3 hetet vártam csak hogy a kártyát hogy kinyomtassák végre.
Tudod hány ismerősöm mondta nekem is hogy ennyi meg annyi idő alatt lesz meg a jogosítványa? :D
2009-ben csináltam meg a B-t, nekem összesen kb, fél év volt, mivel kellet várnom a tanfolyam illetve a kersz vizsga között, illetve a kresz vizsga és a rutin között is elég sokat a korhatárok miatt.
Egyébként még azóta sincs meg egyik ilyen ismerősömnek jogsija :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!