Sürgös! Opel meriva belsö világítása nem kapcsol ki?! Mit csináljak ha szüleim megtudják h elvittem kinyírnak!
Csajok nyomkodták a gombokat.
Még szerencse h nem 23:27 esen múlik a dolog.
én egyszer lebuktam az emberem előtt. nem úgy volt az ülés, ahogy hagyta, és akkora lebacást kaptam mint annak a rendje. aki gyakran ül a kocsiban, az észreveszi. pláne ha többet mutat a km óra, és a benzin sem annyi, mint ami volt.
én sem vagyok szent, de beláttam, hogy az egyenes út a legrövidebb. legközelebb kérd el a kocsit, ha tényleg faszán vezetsz, odaadják.
nálunk is volt pár hét durci, aztán azóta már többször is elvihettem, ha olyan helyre mentem, ahova macerás bkv-val.
Hacsak nem a Balaton partján laksz, akkor tuti a lebukás.
Mert mi van, ha szüleid pont most akarják lemérni, hogy mennyit fogyaszt a kocsi? Azt pedig sokan úgy szokták, hogy telitankolnak, kilométerszámláló kinulláz, és üres tankig mennek. Ezek után ki lehet számolni a fogyasztást.
Ilyenkor feltűnik ám, hogy az eddigi 123.5 km helyett 215.7 km-en áll a számláló. Ráadásul ha nem tudsz pontosan annyit beletankolni, mint elfogyasztottál, akkor elég hülye fogyasztások jöhetnek ki a végén, ami gyanús. Ha nagyon kevés, az még oké. De te el tudnád nézni, hogy kijön mondjuk 20 l/100 km, ezért a szüleid elkezdik súlyos pénzekért szervízbe hordani a kocsit, ahol persze nem találnak semmi hibát, de ők fizetik ezeket a dolgokat? Mikor te egy mondattal elejét vehetnéd ezeknek?
Gratulálok... De gondolom ez eszedbe sem jut, hiszen 17 évesen miért is tudnál előrébb gondolkodni...
Na, még jobb. Papíron már felnőtt vagy, de viselkedésedet tekintve még mindig egy taknyos kölyök:)
Szerintem a szüleid is sejtik ezt, talán ezért nem akarták megengedni, hogy használd az autójukat amíg ők távol vannak.
Apróság, de gondolj be. Mi lett volna, ha aki használja a kocsit mondjuk tudja, hogy nagyon érik már a vezérműszíj (tudod mi az?) csere, de majd megcsinálják nyaralás után. Na te elviszed a verdát, elszakad a fent említett szíj félúton odafelé. Mivel nem tudod, mi a baja, még indítózgatsz egy kicsit, talán ha beindul el is indulsz tovább. Ott aztán minden szétverődik a motorban, dugattyúk, szelepek. Akár több százezer forintos kár, és sokáig úgysem tudsz vele továbbmenni. Akkor mi van? Trailerre lett volna pénzed? No és a javításra?
Erről beszélek, amikor próbálom számodra is megvilágítani, mekkora idióta vagy. Bele sem gondoltál ezekbe, ugye? Persze, hogy nem hiszen még ott van a seggeden a tojáshéj...
Tudok róla ha van valami baja de nincs elvittem és kész tankoltunk is bele közösen beleadtunk így pont annyi van benne mint volt.
Már nem tudom visszacsinálni....
Am tök véletlenül találtam meg a pótkulcsot aztán kinéztem ablakon megnyomtam gombot már nyílt is...és olyan eufórikus érzésem támadt mintha mutogatna h üljek bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!