Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ennyire népszerű autó a...

Miért ennyire népszerű autó a Bömös?

Figyelt kérdés

Szinte mindenki BMW-t akar. 2-3 éve lett ilyen hihetetlenül népszerű leginkább. Akinek van pénze, az vesz egy újat, akik meg csóróbbak, azok egy 10-15 éveset.

De azért az eléggé vicces, mikor a csóró megveszi a 10 éves Bömöst, aztán mikor oda kell állni a szervizbe és ránéznek, ott kezdődik h 200e, akkor a paraszt meg csak vakarózik. Meg mikor a benzinkúton 2000ft-ért tankol, de feszít benne:)

2012. júl. 31. 14:53
 1/10 anonim ***** válasza:
mert relatíve olcsóak, és hú bmw mekkora stílus... hátul hajt és lehet forgatni ennyi. sokan roma és nyaknélküli csóró tahó veszi, de hitelből tankolják.
2012. júl. 31. 15:09
 2/10 anonim ***** válasza:
érdekes én sose voltam oda a bmw-kért, én az Audit ezerszer jobban szeretem
2012. júl. 31. 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Őőőő, mert mondjuk baromi jó ár-érték arányuk van? A régebbiek meg simán felveszik a versenyt mindenben egy mai tucatautóval szemben. Nekem egy 12 éves E36 Compactom van. 1.9-es Z3-as motorral szerelt. 1.200.000 ft-ért vettem. Minden igényeimet 100%-osan kielégíti, minden extra megtalálható benne ami egy mai tucatautóban is (sőt több is), és akkor az hülyéz le engem aki 10 év hitelre megvette a Suzukit. Nem tagadom, 10 liter körül eszik városban. De megbízhatóan elvisz bárhova hatalmas kényelemben, menetzaj alig van, nem csörömpöl meg nyikorog benne minden kárpit, nem ropog a műszerfal, nem pörgi szét magát a motor hosszú távon, és emellett a Koni sportfutóműnek köszönhetően hatalmas élmény a vezetés, főleg kanyarokban.

Az hogy miért pont a BMW-t veszik a másik két márka mellet sokaknak? Jó kérdés. Szerintem a kinézet miatt. Nekem a régi Audik és Mercik kicsit ilyen nagypapás kinézetük van, és szerintem sok mostaninak is (bár ez szubjektív), én speciel ezért nem a másik két márka típuspalettájából választottam.

Egyszerű. Ha annyira rossz lenne mint ahogy sokan mondják, akkor miért veszik ennyien? Ezen kéne elgondolkodnia a sok tudatlannak, mielőtt óbégatna.

Bevallom, először én is egy kicsit szkeptikusan álltam a BMW-hez, de hihetetlenül kellemeset csalódtam amikor egyszer volt alkalmam vezetni egyet.

2012. júl. 31. 16:36
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

Az új BMW egy dolog, aki megteheti, hogy 20M-t költ egy új 5-ösre pl. az szimpátia alapján veszi.

Aki meg 10-15 éveset vesz azért veszi, mert igen jó az ár-érték arányuk.

Az csak urban legend, hogy "bármi elromlik 200e-nél kezdődik". Egy 15 éves 3-ast pl. semmivel sem drágább szervízelni, mint egy mai új középkategóriás autót - ellenben a vételára kb. 30%-a, a menetteljesítménye nagyon hasonló és ha jól felszereltet vesz az ember, akkor a komfortja sokkal magasabb szintű.

Ezért.

2012. júl. 31. 18:03
 5/10 anonim ***** válasza:
megin ez a kérdés hanyadjára? De ráértek... miért lenne népszerűbb mint akármelyik kategóriabeli márka? Nem népszerűbb az semmivel... de ha nagyon forszírozni akarod a kérdést "miért ennyire népszerű?" talán azért mert jóóó??
2012. júl. 31. 18:46
 6/10 anonim ***** válasza:
ja meg monjuk azért mert van márka imázsa, 40 éve ugyanaz a márka szlogenje, a vezetés élmémnye, és ténbyleg van egyénisége, akár régi akár új, mondom ezt úgy hogy ilyenhez, olyanhoz is volt szerencsém, egy életérzés, főleg a régebbiek, akinek bejön annak bejön, akinek nem nem, ennyi, és kár is ezen vitázni? Visszatérve a "csórókra" akik 15 éves bmw-t vesznek, és "feszítenek", jobb a svájcifrankos új pezsóó kétszájszhétben, meg sfiwtben feszíteni, hogy "új autóm van"? mikor az még az értéke több minmtz felét el fogja veszíteni a következő néhány évben? Egy 15 éves bmw-nél már nem ekkora az értékvesztés pár év alatt, min1 elcsépelt közhelyes téma ez már és káris ezen vitatkozni, de ha már rászántam magam hogy írok ide azt megjegyezném hogy ezt teis csak hallomásból írod ezt a ott kezdődik h kétszázezer szokásos szöveget? Mi kezdődik ott?
2012. júl. 31. 18:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Kicsit flame szagú a kérdés, de leírom itt is ( már máshol is leírtam).

Azt leírták, hogy új BMW esetében a szimpátia dönt. Tégy egymás mellé egy jól felszerelt 3-ast és egy Suzuki Kizashi-t... (Mindkettő ~10 milliós kategória)

Egy 3-5 éves szép állapotú 3-as BMW-t kapsz ( vagy Audi A4-et, vagy Volvo-t is ) egy új Suzuki SX4-áráért. Azért az SX4-et sem kpra szokták venni, innentől én ( sokan mások is ) inkább egy 320-as sedant törlesztenék. Biztonságosabb, kényelmesebb, felszereltebb, szerintem szebb is, igaz nem én fingottam bele először, és? Azért egy mezei 318i, 320i inkább "családi" autó, mint egy SX4, és nem drágább a fenntartása ( nyilván egy 3 éves 230 000-ret futott leharcolt 320d -vel rendese fel lehet szállni a szo.pórollerre ). Van az ismerősök között Swiftes, amikor szétment a gyújtáskapcsoló, inkább áthekkelte gombra, mert nem volt pénz másikra, ő is csak pár ezerért tankol új gumit meg még nem is látott az autója ( csak példa, hogy az olcsón fenntartható kisautót sem tudja mindenki fenntartani normálisan ).

Akire a kérdező gondol, az meg a nagyon buta BMW tulajdonosok kategóriája, akik tényleg lóvé nélkül akarnak egy öreg "prémium" autót, hogy villogjanak vele, megveszik a legolcsóbban elérhető ( emiatt olyan állapotú ) modelleket, amiből, ha rendes autót akarnak varázsolni, akkor bizony vastagon fog a toll. Egy 4.2 A8-at , de akár E38-as BMW-t is lehet kapni 6-800 000 forintért, a sok buta megveszi, aztán meg csodálkozik, hogy városban bekér 18 liter benyát, ha lehalnak a lambdaszondák (aminek darabja 20-50 között van, és lehet akár 4 is egy autóban) akkor meg 30-at. 70-80 000ből nem lehet ilyen autót fenntartani. De ugyanezek a buták felvették a providenttől is a hitelt 437% THM-mel, sőt egy időben ezeket a kocsikat 0%-30% indulóval is elvihette bárki és még sorolhatnánk.

Sajnos az ilyenek nagyon lehúzzák a márkát ( nem csak a BMW-t, emlékezzünk csak a korszakra amikor a stricik meg a rétiniggerel Mergával meg A8-cal nyomultak ).

2012. júl. 31. 21:48
 8/10 anonim ***** válasza:
kérdés előtt meg kéne nézni h nincs e hasonló kérdés és akkor nem jönne elő ez a téma 154632477894036496021szer:D
2012. júl. 31. 23:07
 9/10 anonim ***** válasza:
ez a banki visszavett autók, meg a lakotelkep előtt álló bömösök, mercik is egy sztereotípia, ugyanannyi suzukit, meg hasopnlo autót visszavezs a bank, mivel újabb kocsik, soxor 3-4 milláért vették kopp hitelre kis pénzű emberek, még egy régebbi mondjuk 5-ös bmw ennek töredékébe kerül olykor, nézd meg a totalcar-on hány ilyen autóvisszavételle, banki eljárással kapcsolatos kérdést címeztek a hiteldoktor rovatban az elmult néhány évben, jobbára mind suzki swift, ignis, sx4, chevrolet kalos, és hasonló autók szerepelnek benne, nem pedig 525-ös bmw-k, szóval én továbbra is fenn tartom hogy ha nincs is valakinek annyi pénze simán vehet egy régebbi komolyabb autót, mondjuk bmw-t ha már az an most itt porpndon, mert közepes méretű motorig simán élhető, ha átcsoportosít az ember pénzt máshonnan...
2012. aug. 1. 21:39
 10/10 anonim válasza:
őszintén én inkább ülök 1 régebbi bmw vagy audiban mint 1 új suzukiban
2012. dec. 2. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!