Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóbalesetem történt ebből...

Imiike kérdése:

Autóbalesetem történt ebből milyen bajok lehetnek?

Figyelt kérdés
történt egy autó balestem. úgy kezdődött az egész hogy pár haverom hívott engem valamerre csavarogni. vettünk 4 liter bort és meg is ittuk 3-an az egyik barátomnak az volt az ötlete hogy kössük el a szülei kocsiját...el is kötöttük mentünk a faluba kocsival esett az eső csúszott az út és egy 180 fokos kanyart nem tudtunk bevenni nekimentünk egy betonoszlopnak...jött a rendőr és a mentő a rendőrök kihallgattak minket hogy hogy történt a dolog ki vezetett és szondázták is.hála istennek nem én vezettem hanem a haverom akinek a szüleié a kocsi. engem meg fejlelentettek a szülei mert hogy én segitettem a haveromnak elkötni a kocsit. és az lenne a kérdésem hogy ezért mit kaphatok? 16 éves vagyok a haverom is 16 aki vezette az autót jogositvány nincs. kérlek írjatok mit kaphatok ezért??? :((
2012. júl. 27. 22:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
56%
Egyébként, ha a haverod tényleg bemárt, akkor megütheted ezért a bokádat. De legalább megtanulod, hogy a tetteinkért felelősséggel tartozunk.
2012. júl. 28. 13:54
 22/23 A kérdező kommentje:

sérüléseink voltak kisebb boka, sípcsont zúzódás...még akkor

kihívták a rendőrök a mentőket és bevittek minket a kórházba. a haveromat nevelőintézetbe akarják küldeni. a házból kicsukták nem engedik be és most az egyik haverjánál lakik

2012. júl. 28. 19:49
 23/23 anonim ***** válasza:

Hát, a haverodat igazából nem csukhatják ki a házból, de azt hogy nevelőintézetbe adják, simán megtehetik és meg is érdemli.

Imádkozzál hogy a haverod ne mártson be, hogy te is segítettél kitolni az autót, ugyanis ez amit csináltatok az autó lopásnak minősül. Viszont ha a haverod nem fog bemártani akkor semmi sem fog történni. Mert az egy dolog hogy feljelentettek a szülei, de nem tudják bizonyítani. Illetve most nem tudom hogy ez hogy van, de neked ha jól tudom, meg a másik haverodnak is, állampolgári kötelessége lett volna megakadályozni azt is hogy ellopja az autót, azt is hogy jogsi nélkül menjen, és azt is hogy részegen vezesse. Bár lehet hogy ez 18 éven aluliakra nem vonatkozik.

-Autólopás

-Ittas vezetés

-Jogsi nélküli vezetés

-Közúti baleset

-Lehet hogy még az övek sem voltak bekötve.

-Meg még kitudja hogy mik fognak kiderülni.

A haverod jó nagy sz*rban van.

De remélem baromira tanultatok ebből az esetből, mert ott a villanyoszlop helyén jöhetett volna egy kamion ami bedarált volna titeket. Vagy egy biciklis akit elcsaptok és ott halt volna meg.

2012. júl. 29. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!