Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóbalesetem történt ebből...

Imiike kérdése:

Autóbalesetem történt ebből milyen bajok lehetnek?

Figyelt kérdés
történt egy autó balestem. úgy kezdődött az egész hogy pár haverom hívott engem valamerre csavarogni. vettünk 4 liter bort és meg is ittuk 3-an az egyik barátomnak az volt az ötlete hogy kössük el a szülei kocsiját...el is kötöttük mentünk a faluba kocsival esett az eső csúszott az út és egy 180 fokos kanyart nem tudtunk bevenni nekimentünk egy betonoszlopnak...jött a rendőr és a mentő a rendőrök kihallgattak minket hogy hogy történt a dolog ki vezetett és szondázták is.hála istennek nem én vezettem hanem a haverom akinek a szüleié a kocsi. engem meg fejlelentettek a szülei mert hogy én segitettem a haveromnak elkötni a kocsit. és az lenne a kérdésem hogy ezért mit kaphatok? 16 éves vagyok a haverom is 16 aki vezette az autót jogositvány nincs. kérlek írjatok mit kaphatok ezért??? :((
2012. júl. 27. 22:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Szóval akkor Te segítettél elkötni az autót???

Véletlen nem Orosháza környékén? :D

2012. júl. 27. 22:46
 2/23 A kérdező kommentje:
nem közel se volt orosházához.
2012. júl. 27. 22:48
 3/23 anonim ***** válasza:
Ha én jövök szembe kamionnal nem a betonoszlop, akkor kur va nagy bajok lehettek volna. 16 évesen már lehetne annyi eszed, hogy nem ülsz be olyan mellé aki iszik...
2012. júl. 27. 23:04
 4/23 A kérdező kommentje:
kérlek szépen a kérdésemre válaszoljatok. kaptam e miatt már eleget. én csak azt szeretném hogy válaszolnátok hogy ebből mi baj lehet? Feljelentettek azért mert segítettem elkötni az autót. és hogy ennek milyen következményei lesznek
2012. júl. 27. 23:07
 5/23 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem nem lessz semmi.

Hogy kötöttétek el??? :DDDD

Kulcsal,vagy feltörtétek?

2012. júl. 27. 23:08
 6/23 A kérdező kommentje:
kulcsal de azt se én...én csak azt csináltam amit mondott hogy segitsek neki kitolni az udvarról.
2012. júl. 27. 23:09
 7/23 anonim ***** válasza:
Ejnye-bejnyénél több, letöltendőnél kevesebb. Bár rátok férne egy kis sitt: mi van, ha a ti hülyeségetek miatt meghal valaki? Annyi ilyen van, és mindig a vétlen szívja meg.
2012. júl. 27. 23:12
 8/23 anonim ***** válasza:

Nagy egy hülyeséget csináltatok, de nem ez volt a kérdés..

Azt hiszem, ha nem rendőrségtől indult valamiféle felelősségmegállapítás, akkor talán nem lesz bajod.

Legfeljebb azt nem értem ha nem Te voltál az elkötés értelmi szerzője, akkor miért Téged jelentettek fel.

Vagy Te tudtad, hogy kell beindítani a kocsit, a többiek nem voltak ebben benne?

Amúgy talán minden felelős (felnőtt?) állampolgár kötelessége az ittas vezetést megakadályozni..

De itt nincs felnőtt...

2012. júl. 27. 23:13
 9/23 A kérdező kommentje:
A szülei konkrét csak azért jelentettek fel mert én annyit segítettem a haveromnak hogy kitoltuk az autót az udvarról. nem én indítottam be...az utca végén lett beindítva azért akarta ott beindítani hogy ne kelljenek fel a szülei...
2012. júl. 27. 23:20
 10/23 anonim ***** válasza:

Ha a sz ülök nem vonják vissza a feljelentést gépjármű jogtalaneltulajdonításáért, akkor asofőrnek 2 év felfüggesztett, neked fél-egy év, esetleg közmunka.

Ha megsérült valaki, akkor a sofőr letöltendő fogházat is kaphat.

A baleset a biztosítóra, és az önkormányzatra tartozik.

Ha nem volt CASCO, akkor a szülők perelhetik egymást a polgári peres úton.

A villanyoszlopot a sofőr szüleinek a nyakában fogják varrni.

2012. júl. 27. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!