Frano99 kérdése:
Miért nem indul a belső fűtés ventilátorom a Golf 5-ben?
Figyelt kérdés
Van egy 2005 Golfom és az a probléma hogy a belső ventilátorom nem indul! 2 zónás automata klímám van, minden működik a panelon, biztosíték jó és mégsem megy! Mi lehet a baj!? Köszi előre is2012. júl. 26. 21:59
1/4 anonim válasza:
Mondjuk elkoptak a szénkefék és így nem folyhat áram, nem is fog forogni. Ha brushless (szénkefe nélküli, azaz elektronikus) az is meghibásodhat, forgórész megszorulhat (bár az az áramfelvételen látszik).
Meg még azért van néhány variáció, de ismeretek, szerelés és műszerek nélkül nem lehet előrejutni...
2/4 anonim válasza:
Lehet hogy elélvezett a kapcsoló.
Vedd ki,húzd le a sarut,és érintsd össze.
3/4 A kérdező kommentje:
én is a kapcsolóra gondoltam, de az az érdekes hogy minden működik rajta! Ha a klímátis automatára teszem jelzi hogy növekedne a ventilátor sebessége csak az a baj hogy nem indul! És van rajta olyan hogy lehet álítani hogy a belső levegőt keverje! Az a funkció sem megy!
2012. júl. 27. 09:23
4/4 Zenta87 válasza:
Szia.Tudom régi a story,de végűl mi volt a probléma?Most én is hasonloval küzdök,annyi különbséggel,hogy nekem ha úgy gondolja be kapcsol egy darabig majd szépen leáll újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!