Már nem azért kedves kérdező, de 500 ezred van AUTÓRA és suzukit akarsz? Támogatom az egyik válaszolót, bár én inkább max 200-at adnék egy suzuki swift-ért, 500-ért már tényleg van Toyota, Mitsubishi, Mercedes, Volvo, SAAB.... STB.!!!
2012. júl. 26. 18:20
22/28 anonim válasza:
250-350 között már egész szép állapotú Suzukikat lehet kapni.
2012. júl. 26. 21:01
23/28 anonim válasza:
Én támogatom ezt a Suzukis ötletedet. Viszont én a következő képen járnék el. Vennék egyet max 400Ezerért. Annyiért már elég szép 2000 körüli évjáratút lehet kifogni, a maradék 100-asból pedig szépen felújítanám. Értsd: kicserélném a kopó alkatrészeket, a motorvezérlést, a motor olajat, ékszíjat, levegő és olaj szűrőt, esetleg benzinszűrőt. Viszont 2 dolgot még nem írtál le. 500ezret a kocsira szánnál, vagy átírással együtt értetted? Mert egy 1.3-asnak az átírása, ha jól tudom most olyan 52 ezerbe kerül, egy 1.0ásnak pedig kb 45-be. És azt sem írtad, hogy hol akarod használni a kocsit? Döntően városban? Rövidebb, vagy hosszabb utakra? Egyedül, vagy 4-5 emberrel? Ha városban rövidebb utakra egyedül, akkor neked egy 1.0-ás is megteszi. Ha ritkán használnád hosszabb utakra még akkor is jó volna. Viszont akkor az előzéseket már most felejtsd el, mert az azért nem egy erőgép. Fogyasztásra is kb. 0,5-1 literrel fogyasztana kevesebbet. Persze ez lakott területen kívül hosszabb utakra értendő. Lényegében a 2 között csak a motor erő az eltérő. Az 1.3-sal lehet egy kicsit dinamikusabban vezetni, míg az 1.0-al inkább csak öreguras tempóban haladni. De szerintem neked az 1.0-ás is jó választás lenne. Sikeres vásárlást kívánok! :)
2012. júl. 28. 18:11
24/28 A kérdező kommentje:
Uhh jó sok válasz érkezett köszönöm!
Igen 500 ezret csak a kocsira szánnék az átírás az külön pénz volna.
2012. aug. 22. 16:02
25/28 anonim válasza:
14.-es még szerencse hogy egy 150-200 kilós "puhatestű" vaddisznó nem ölt meg, próbáld ki egyanezt 60 km/h-val és egy fával, kanállal kéne összekaparni ;) míg egy normálisabb kocsiból vszínűleg saját lábadon szállnál ki.
2012. aug. 22. 17:53
26/28 anonim válasza:
régi kérdés,régi válasz az utolsó is,de utolsó igazat ír :)
2013. júl. 23. 15:41
27/28 anonim válasza:
Régebben úgy a 90-es években tetszett. Még talán jobbnak is tartottam mint akkoriban a Ladánkat.
Aztán pont a napokban láttam egyet az utcán parkolni és ahogy elmentem mellette elgondolkoztam. Egy komolyabb autó után olyan kicsinek és ránézésre is olyan gyengének tűnik. Már a karosszéria oszlopai is olyan kis vékonykák meg a gumi is már-más viccesen keskeny.
Mondjuk akinek fiatalon első olcsó autónak kell városi rohangálónak, annak elmegy. De én már nem szívesen ülnék be egy ilyenbe.
2013. júl. 23. 15:51
28/28 anonim válasza:
ja,még anno mikor reklámozták! én is mondtam h a mi autónk! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!