Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Suzuki...

Mi a véleményetek a Suzuki Swiftről?

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt állok és szinte biztos hogy suzukit veszek.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre és hogy mit tapasztalt akinek ilyen kocsija van?

Mi hajlamos egy ilyen járműben meghibásodásra?

Mire kell odafigyelni ha ilyet veszek?

Milyen rejtett hibái lehetnek?

Mindenki válasza érdekel.

2012. júl. 26. 15:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Már nem azért kedves kérdező, de 500 ezred van AUTÓRA és suzukit akarsz? Támogatom az egyik válaszolót, bár én inkább max 200-at adnék egy suzuki swift-ért, 500-ért már tényleg van Toyota, Mitsubishi, Mercedes, Volvo, SAAB.... STB.!!!
2012. júl. 26. 18:20
 22/28 anonim ***** válasza:
250-350 között már egész szép állapotú Suzukikat lehet kapni.
2012. júl. 26. 21:01
 23/28 anonim ***** válasza:
Én támogatom ezt a Suzukis ötletedet. Viszont én a következő képen járnék el. Vennék egyet max 400Ezerért. Annyiért már elég szép 2000 körüli évjáratút lehet kifogni, a maradék 100-asból pedig szépen felújítanám. Értsd: kicserélném a kopó alkatrészeket, a motorvezérlést, a motor olajat, ékszíjat, levegő és olaj szűrőt, esetleg benzinszűrőt. Viszont 2 dolgot még nem írtál le. 500ezret a kocsira szánnál, vagy átírással együtt értetted? Mert egy 1.3-asnak az átírása, ha jól tudom most olyan 52 ezerbe kerül, egy 1.0ásnak pedig kb 45-be. És azt sem írtad, hogy hol akarod használni a kocsit? Döntően városban? Rövidebb, vagy hosszabb utakra? Egyedül, vagy 4-5 emberrel? Ha városban rövidebb utakra egyedül, akkor neked egy 1.0-ás is megteszi. Ha ritkán használnád hosszabb utakra még akkor is jó volna. Viszont akkor az előzéseket már most felejtsd el, mert az azért nem egy erőgép. Fogyasztásra is kb. 0,5-1 literrel fogyasztana kevesebbet. Persze ez lakott területen kívül hosszabb utakra értendő. Lényegében a 2 között csak a motor erő az eltérő. Az 1.3-sal lehet egy kicsit dinamikusabban vezetni, míg az 1.0-al inkább csak öreguras tempóban haladni. De szerintem neked az 1.0-ás is jó választás lenne. Sikeres vásárlást kívánok! :)
2012. júl. 28. 18:11
 24/28 A kérdező kommentje:

Uhh jó sok válasz érkezett köszönöm!

Igen 500 ezret csak a kocsira szánnék az átírás az külön pénz volna.

2012. aug. 22. 16:02
 25/28 anonim ***** válasza:
14.-es még szerencse hogy egy 150-200 kilós "puhatestű" vaddisznó nem ölt meg, próbáld ki egyanezt 60 km/h-val és egy fával, kanállal kéne összekaparni ;) míg egy normálisabb kocsiból vszínűleg saját lábadon szállnál ki.
2012. aug. 22. 17:53
 26/28 anonim ***** válasza:
régi kérdés,régi válasz az utolsó is,de utolsó igazat ír :)
2013. júl. 23. 15:41
 27/28 anonim ***** válasza:

Régebben úgy a 90-es években tetszett. Még talán jobbnak is tartottam mint akkoriban a Ladánkat.

Aztán pont a napokban láttam egyet az utcán parkolni és ahogy elmentem mellette elgondolkoztam. Egy komolyabb autó után olyan kicsinek és ránézésre is olyan gyengének tűnik. Már a karosszéria oszlopai is olyan kis vékonykák meg a gumi is már-más viccesen keskeny.

Mondjuk akinek fiatalon első olcsó autónak kell városi rohangálónak, annak elmegy. De én már nem szívesen ülnék be egy ilyenbe.

2013. júl. 23. 15:51
 28/28 anonim ***** válasza:

ja,még anno mikor reklámozták! én is mondtam h a mi autónk! :D

Most már inkább "ti autótok" :D

2013. júl. 23. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!