Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Suzuki...

Mi a véleményetek a Suzuki Swiftről?

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt állok és szinte biztos hogy suzukit veszek.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre és hogy mit tapasztalt akinek ilyen kocsija van?

Mi hajlamos egy ilyen járműben meghibásodásra?

Mire kell odafigyelni ha ilyet veszek?

Milyen rejtett hibái lehetnek?

Mindenki válasza érdekel.

2012. júl. 26. 15:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Hát nem arra szoktunk venni autót, hogy összetörjük:)

Amúgy egy nagyon jó kis autó, egy pár ezres toronymerevítőt teszel bele, hogy kanyarban stabilabb legyen, sose lesz vele bajod. Önindítóra kell figyelni régi swiftnél, annyira kicsi, hogy a szénpor berakódik és rövidre zár (tapasztalat), vásárlás után érdemes kitakaríttatni, akkor még csak 1-2 000 forint, de az akksit is hazavághatja, ha rövidre zár. Elpusztíthatatlan amúgy.

2012. júl. 26. 16:26
 12/28 anonim ***** válasza:
Swiftért maximum 300-at adnék! 500-ért már nagyon jó Bravók, Hondák, Toyoták vannak.
2012. júl. 26. 16:48
 13/28 anonim ***** válasza:
Az 500as "nagyon jó" Honda az szét van rohadva és 2 liter olaj 10 000 km-en:D
2012. júl. 26. 16:59
 14/28 anonim ***** válasza:

"komolyabb karambol= garantált halál"

90-es tempónál egy nagy darab vaddisznót sikerült elütni. a kocsi eleje ripityára tört de én egy karcolás nélkül megúsztam.

Jó kis autók de se kényelemre, se vezetési élményre ne számíts. Az 1.3-as már nem is fogyaszt olyan nagyon keveset (városban lenyeli a 7-7,5 litert is)

Az 1.0-s jól fogyaszt viszont elég gyenge. többször is meg kell gondolni egy előzést.

Összességében jó autó, ha odafigyelsz rá nem hagy cserben de ha elém raknának 500 ezret hogy vegyek magamnak egy autót nem ezt választanám. 500,000 Ft alatt viszont nekem sincs jobb ötletem.

2012. júl. 26. 17:08
 15/28 anonim ***** válasza:
Fejed van szétrohadva, 2 liter olajat meg a VWk, Opelek esznek azokat azért nem is írtam.
2012. júl. 26. 17:10
 16/28 anonim ***** válasza:

NE személyeskedj!

Nem egy ilyen csodahondát láttam már, rommá vannak hajtva mert nagyon mennek, 15x is meg kell gondolni egy régi Hondát vagy Corollát.

Amelyik ér valamit, az nem 500. Az 500asra még 500at egyből rá is kell költeni.

2012. júl. 26. 17:14
 17/28 anonim ***** válasza:
Ki lehet fogni 500-ért is jó állapotút, tapasztalat!!!
2012. júl. 26. 17:16
 18/28 anonim ***** válasza:

"Azt már én is hallottam hogy a kasznija gyenge de szerintem ebben a wartburg-om se volt jobb."

Wartburgom még nem volt, de ebben nem vagyok meggyőződve.

Egyik haverom vett egy-két éve egy 1.3-as, akkor 16 éves Swiftet.

Neki is volt régi Ladája, meg nekem is van. Ebben ugye még semmilyen aktív biztonsági elemet nem építettek be a biztonsági övön kívül. Mégis sokkal biztonságosabbnak érezni. Elég masszív vasak vannak az alvázában meg a kaszniban, ami a Suzukinál szemmel láthatóan sokkal gyengébb.

Amúgy nagy probléma az ő öreg Suzukijával sem volt még. Városban futkorászni tökéletes, viszonylag keveset fogyaszt, az alkatrész olcsó hozzá.

2012. júl. 26. 17:20
 19/28 anonim ***** válasza:
Ahhoz nagyon nagy szerencse kell, inkább egy patika Suzuki, mint egy szutyok Honda, ha már választani kell.
2012. júl. 26. 17:22
 20/28 A kérdező kommentje:
Szerintem ennyi pénzért nagy szerencse kéne hogy kifogjak egy jó hondát. Egy srácnak van a faluban egy accord-ja és mindig állat módjára megy vele.
2012. júl. 26. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!