Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyenek a 97-98 körüli...

Milyenek a 97-98 körüli Suzuki Gsx-R 600 motorok?

Figyelt kérdés
Megyen annyira mint egy fiatalabb 600-as motor, vagy érezhetően gyengébb???

2012. júl. 26. 06:40
 1/7 anonim ***** válasza:
39%
Azt hiszem, a faluban megengedett 50-et megyeni. Sőt, megyenik még 130-cal is, ami a legmagasabb megengedett sebesség a magyar közutakon.
2012. júl. 26. 07:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Azért megyen az ,,egy kicsit'' jobban is mint 130 :D
2012. júl. 26. 07:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Egy 14 - 15 éves sportmotor érezhetően gyengébb mint egy mostani, szalonból kigurult modell.

Egyébként ha megnézed az adatlapját akkor magad is láhatod a súly és LE különbségeket.

Nagyom sokat változtak a motorok, pl ezek még karburátorosok voltak, ma pedig már befecskendezős gépek vannak.( ez mondjuk még nem döntő LE terén ).

Szerintem főleg a futómű terén vannak talán hátrányban a régi sportgépek.

2012. júl. 26. 09:28
 4/7 anonim ***** válasza:
*nagyon
2012. júl. 26. 09:28
 5/7 anonim ***** válasza:

MEGYEN az mint az ördög!!!44444

Még a szántsábul is kihúzza a józsit, ha trágyán vizisíjel!

2012. júl. 26. 10:31
 6/7 pagan ***** válasza:
"megyen"-végem va...:DDDDXD
2012. júl. 26. 11:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen ám, de nem annyival gyengébb, mint amennyivel olcsóbb egy ilyen régebbi példány, én nem adnék ki olyan sok pénzt egy új, vagy egy újabb motorért, inkább veszek belőle egy autót és egy ilyen régebbi motort. Bár aki megteheti, azt megértem, hogy újat vesz, ez természetes, akkor én is újat vennék :D
2012. júl. 26. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!