Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó kéne ezek közül?

Melyik autó kéne ezek közül?

Figyelt kérdés

Audi r8 cabrio

Lamborghini gallardo cabrio

Bentley continental gt cabrio

Ezek közül melyik kéne és miért?

Kort és nemet is irjatok

2012. júl. 23. 13:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
r8ból nicsn kabrió csak spyder
2012. júl. 23. 13:52
 2/11 anonim válasza:
Bentley continental gt cabrio , mert a többinél elég ha csak pénzed van, de Bentleyhez nem mindenki juthat hozzá, mégha sok pénze is van, akkor is csak ajánlások által vásárolhat a gyártól. Lehet hogy tévedek, de én ez miatt ezt választanám. Ha már ennyire a világ "krémjében" élnék és olyan ismerősökkel, akkor ezt az autót venném, ami nem lehet mindenkinek. Hja, de szép is lenne... :D
2012. júl. 23. 13:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a világ leghosszzab fütyimércéje is kiakadna, ha én ilyen autóval járnék.
2012. júl. 23. 14:07
 4/11 Antimod ***** válasza:

A legdrágább. Eladnám, vennék belőle egy szintén jó, de kevésbé extravagáns a kocsit, a maradék pénznek pedig lenne helye.

28 vagyok és férfi

2012. júl. 23. 14:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Skoda Fabia 1.9 SDI-t nem kérhetek?
2012. júl. 23. 14:55
 6/11 anonim ***** válasza:
continental gt ből csak a használtautón 6 db van... csak ezen a hangyafaxnyi magyar piacon
2012. júl. 23. 15:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Bentley, gyémánt berakással.
2012. júl. 23. 15:17
 8/11 anonim ***** válasza:
nemtudom van-e még ilyen, hogy bentleyt nem vehetsz csak úgy, mert szerintem vehetsz, konkrétan az tágabban vett ismerősi körben is van ilyen autó, és hát azt az embert tuti hogy nem küldték ajánlólevéllel, hogy na ez kiérdemelte a bentleyt, de nemtudom... mellesleg tényleg annyira sláger most ez a continental gt, hogy hahun is min annyi szokott fent lenni belőle mint f360-as ferkóból pl. egyébként nekemis az kellene és menne eladásra, ez a legdrágább...ha csak egy autót kaphatnál, és mellé egy céget vagy más hátteret nem, ugysem tudnál mit kezdeni egy ilyen autóval, csak eladni, amig még nem veszít sokat az értékéből, meg le nem lakod teljesen :D
2012. júl. 23. 19:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Audi R8 Spyder, de aztán eladnám és vennék egy sima R8-at V10-es motorral R-Tronic váltóval

21/F

2012. júl. 23. 20:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint SeatLeonCuprR de ezek közül AudiR8Spyer 5.2TFSI mocival 525LE-vel!
2012. júl. 23. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!