23 éves lány melyik autót vegye meg elsőnk 600 ezer körül az alábbiak közül, ti miket ajánlanátok, és ami kicsit, , nőiesebb"?
fontos szempontok: biztonság,takarékosság,stílusosság, 5 ajtós
Ford Mondeo
Hyundai Accent
Mazda 323
Opel Corsa
Opel Astra G
Skoda Fabia
Chevrolet Matiz
Matiz!!!!!
Na jó én elfogult vagyok, mert nekem is az az első autóm,azon tanultam meg igazán vezetni,de soha semmi gond nem volt vele,és imádom.
Ja és most hogy így számolom én is annyi idős voltam mikor megvettem.:)
Először is: mire szeretnéd használni az autót?
A Mondeo például egy nagy batár, a többihez képest drága fenntartással, rengeteg hellyel, elmehetsz vele európai-körútra is akár, míg mondjuk a Matiz egy apró városi autó, literes sincs a motorja, nem összevethetőek az autók. Szóval így látatlanban nem tudom megmondani, ez olyan mintha egy luxusjacht meg egy gumicsónak közül kéne választani, mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai is, de nem egy kategória.
Mondeo: nagy, de egyébként ok
Accent: mikor azt gyártották, a Hyundai közel sem tartott ott, mint most
323: egy fiatalabb jó lehet, de félmilliós kategóriában már csak európait vennék, ahhoz van elegendő olcsó alkatrész
Corsa: ok
Astra: ok
Fabia: csúnya szegény, de amúgy ok
Matiz: akkor inkább a corsa.
Általánosan, vedd meg a legfiatalabbat, ami normális állapotú, úgy lesz a legkevesebb problémád vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!