Kaptunk egy kiskutyát ajánlanátok neki lány nevet amit 20 hónapos kisfiam könyen megtanul kimondani?
Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 07:11
2/12 anonim válasza:
1. vagyok : süti,füli,laca,lufi,masni,missi,mufi,muszi,nana,nanci,pici,poci,cuki,edda,fáni,adus,ari,bigyó, a nevek kutyanaptárból valók ha kell valamelyik névnapja leirom
3/12 A kérdező kommentje:
köszi a pici az tetszik :)
2012. júl. 19. 07:29
4/12 anonim válasza:
picinek január 11-én van a névnapja nekem is ez a név tetszik a legjobban
5/12 A kérdező kommentje:
:)
2012. júl. 19. 08:03
6/12 anonim válasza:
Lala, Lili - attól függ, hogy fiú vagy lány.
A pici név tetszhet neked, de egy 20 hónapos kisfiúnak a p és a c betű miatt nehéz lehet kiejteni a nevét.
Szerintem egyszerűen csak nevezd el valaminek. A gyerekek nagyon gyorsan nőnek. :) Majd megtanulja.
8/12 anonim válasza:
Figyi, nem azért, de a gyereked hamar megtanul beszélni és emiatt legyen olyan neve a kutyának, amit elvileg ki tud mondani? És ha mégsem, akkor mit csinálsz? Maximum annyit tegyél, hogy r betű ne legyen benne, de szerintem ez értelmetlen dolog.
9/12 anonim válasza:
A Lulu szerintem szerintem jó név lenne.Könnyen kilehet elyteni.
10/12 anonim válasza:
A Lulu szerintem megfelelő lenne.Könnyen kielythető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!