Most tettem le a forgalmi vizsgát és van időpontom az okmányirodába. Az okmányirodában fogok olyan papírt kapni amivel vezethetek?
Már délután 1 óra is elmúlt és ma még senki sem kérdezte meg ezt. Mi van, mazsolák, ennyire gyengék vagytok újabban? Tessék belehúzni, holnap már fél 8-kor látni akarom az első "Vezethetek az okmányirodai papírral?" kérdést! Hiszen olyan jó érzés minden egyes nap ugyanazt megválaszolni és kötekedni a kérdezővel...
A kérdésre válaszul: nem kapsz ilyen papírt. Az okmányirodai lappal semmilyen feltételek mellett nem vezethetsz. Nincs olyan, hogy 30 napig, nincs olyan, hogy csak városon belül, csak felnőtt felügyelete mellett - semmilyen kivétel sincs. Csak akkor érvényes, ha a jogosítványodat az orvosi alkalmasság lejárta vagy kategóriabővítés miatt cseréled, de azt külön rá is írják.
Olyan papírt nem fogsz kapni amivel vezethetsz!
Ki kell várnod amíg megkapod a plasztik jogosítványt! Jó esetben egy hét, de lehet egy hónap is!
Ha az okmányirodai papírral vezetsz, és elkapnak, még a plasztik jogsit is bukhatod!
Nekem előbb ért haza a jogsim mint én...:D
Elvileg lehet vezetni, de azt ott külön kell kérni, pontosan nem tudom milyen papír, és az ott helyszínen neked még plussz hatezerbe fog kerülni a rendes jogsidon felül.
"Nekem előbb ért haza a jogsim mint én...:D "
Jó nagy kerülőt tehettél!
"Elvileg lehet vezetni"
Nem, mint már ezerszer elhangzott nem lehet.
Gratulálok!! A héten te vagy az első aki ezt megkérdezte XD
(ja, hogy még csak hétfő van?
már nekem is hiányzott a kérdés :)
ha vagány vagy, nem kérdezgetsz ilyeneket, hanem vezetsz.
"Elvileg lehet vezetni, de azt ott külön kell kérni, pontosan nem tudom milyen papír, és az ott helyszínen neked még plussz hatezerbe fog kerülni a rendes jogsidon felül."
Segítek: ideiglenes vezetői engedélynek hívják!
De nem, az első jogsis nem kap olyan "papírt", csak az aki elvesztette a jogsiját!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!