Mi tegyek 4. sikertelen forgalmi vizgsa után?
én kétszer buktam meg ugyanezzel az indokkal (az első bukás szerintem nem az én hibám volt de már mindegy). állandóan azt mondták hogy a figyelmemmel van a baj. az órákon teljesen jól ment minden a vizsgát pedig mindig elidegeskedtem. mindig 26x néztem körbe, folyton azon idegeltem magam hogy éppen mit fogok elrontani. aztán a harmadik vizsgára értem el azt a pontot hogy úgy mentem vizsgázni hogy lesz a mi lesz. és minden gond nélkül ment a vizsga pedig az egyik legnagyobb tapló vizsgabiztost fogtam ki.
szóval az a lényeg hogy ne idegeskedj. tudom hogy mondani könnyebb mint megcsinálni de szerintem ez a legtöbb amit tehetsz. vezetni tudsz csak nem figyelsz szóval még több pót óra nem fog segíteni legalább is nem sokat. valahogy fejben kéne ezt elrendezned.
amúgy meg az hogy kitűnő tanuló vagy nem sokban játszik szerepet a vezetésben. sok jól tanuló ember nem tud vezetni és sok 1-es 2-es meg jól vezet. De te tudsz vezetni tehát kizártnak tartom hogy ne tudnád letenni a jogsit.
semmiképpen se hagyd abba. mi a jobb? elkölteni 170-180 ezret a semmire vagy 200-at de akkor megvan a jogsid.
19/f
Nagyon helyes hogy megbuktat.Sajnos nem mindenkinél járnak el így pedig úgy lenne a jó.
A vezetésnél egy apró hiba is végződhet halállal...
mert a forgalomban mindenki úgy vezet mint a vizsgán?
gondolom te se mész soha egy kicsit sem gyorsabban mint ahogy lehet, minden reggel leellenőrzöd az autót, soha az életben nem léptél még át záróvonalat, akkor is megállsz a stoptáblánál ha láthatóan nem jön senki. Parkolásnál még soha sem gurultál a szegélynek, a megfordulás mindig elsőre megvolt. csak mert ezekért buktatnak.
az meg megint más dolog hogy sok helyen neked kéne kitalálni hogy a felfestés mégis merre visz mert látni már nem lehet annyira lekopott.
és nem is csinált semmi életveszélyeset. csak nem abba a sávba sorolt be ami a pályára visz.a hétköznapokban max. ment volna egy kerülőt ha nagyon szabályos akart volna lenni. A kresz szabályait nem sértette meg egyszerűen nem abba a sávba ment ahova a vizsgaútvonal szerint kellett volna.
utolsónak:hát azért egy ilyen hiba nem végződik halállal, meg ahogy egy index elmulasztása sem.
vizsgán meghúznak ha nem indexelsz, egyet hagytam ki, de átengedett, igaz elötte végig beszéltem a vb.-vel, lehet azért nem volt olyan szigorú.
élek, nem haltam meg.
meg hány embert látsz pl. körforgalomból kihajtáskor nem indexelni?? elég sokat. de ha egyszer kimarad akkor kimarad, valószínűleg nem lesz belőle halál mert az ember nem 100-al hajt körforgalomba, meg max annyit mond az az ember aki be szeretne hajtani de meg kell álnia potyára hogy ku********.
múlt héten, osztrák utam, beletettem az autóba 700-km-t, nincs egy éves a jogsim, hányszor, de hányszor volt olyan hogy hú b+, itt kell balra menni, az a sáv megy balra, de én nem abba vagyok.
ilyenkor gyors tükör, index ki aztán a saját sávodból kanyarodsz balra.
ha ilyet vizsgán csinálsz helyszínen fejbelőnek, de azért a valóságba előfordul, és nem olyan nagy hiba
3.-nak én is annyit tudnék mondani hogy ilyenekért totál felesleges megbuktatni. Nem ott fogsz megtanulni vezetni, és attól még mert van jogsid nem tudsz vezetni, csak jogosult vagy a vezetésre. Úgyis a forgalomban fogsz megtanulni normálisan, max egy szintet húzhatnak meg hogy ez meg az végzetes hiba és nem engednek át miatta h egy életre megtanuld, de azért sokszor átesnek a vizsgabiztosok a ló túloldalára.
Kérdezőnek annyit mondok hogy ne csüggedjen. Ismerek olyan akinek 8-adszorra lett meg, tehát már mennie kellett arra a nemtudom milyen vizsgára ahol azt nézik h egyáltalán alkalmas vagy-e vezetésre. Azon kijött hogy alkalmas, mivel nyilván az volt csak ugyanígy kis jelentéktelen szarságokon meghúzták. Utána még 1-2szer bukás lett de nem adta fel és meglett neki, nyilván sok pénz bele lett ölve. Dolgozz valamit hogy megkeresd a pénzed a vizsgára, és ne add fel. Simán meglesz és amikor forgalomban vezetsz csak röhögni fogsz rajta hogy ennyiszer nem mentél át :)
pálya alkalmassági vizsga.
ha 5x megbuksz akkor kell elmenni. ha ott azt mondják hogy alkalmas vagy akkor utána már akárhányszor bukhatsz nem kell visszamenni PÁV vizsgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!