Szerintetek ez így rendben van hogy van aki már 4-8 éves korátol motorozik?
Figyelt kérdés
na arról lenne szó hogy sok ember an itt a városban aki már 8 évesen motorozik meg láttam csomó videót hogy az 5 éves gyerek a crosspályán egykerékkel megy az ugratás után nekem wszüleim nem engedik mert azt mondják nem helyes de akor mért gyártanak gyerekmotorosruhát sisakot meg gyerek motort? 13 éves vagyok 9 évesen akartam egy motort és azóta már szinte mindig a van a fejemben 13 évesen na mi a éleméyed nem mennék énse közutra de szerinted helyes a 14 év alatti motorozás vagy nem akkor mért vannak gyerekmotorok pl: yamaha pw 50 ktm sx 50 én már persze nagyobb koromban akartam de nem engedik na ennyi mi a véleményed???2012. júl. 23. 10:00
1/4 anonim válasza:
Szerintem minnél korábban, annál jobb, hisz, ha belegondolsz, későbbre valami meg marad abból, és csak tud majd motorozni... Úgy gondolom, ha nem közútra viszi, akkor nyugodtan mehet, nem fáj az senkinek... De miért nem helyes? Nem teljesen értem mi a problémája a szüleidnek. (Én úgy 12 évesen kezdtem motorozni, vagyis Babettával ökürküdtönk itt a városhatárban, ahol nincs forgalom.) Amúgy erre szokták mondani, hogy nem lehet elég korán kezdeni.:D
2/4 anonim válasza:
Bár énis ilyen hamar kezdhettem volna,világéletembe vmi autó vagy motorsportot akartam üzni de csak 17 évesen jutottam hozzá mocihoz és kocsihoz is és akik ezeket a sportokat üzik valóban 4-5 éves korban kezdték,hát esélyem nem volt behozni az éveket. Sztem amig nem veszélyeztetik a forgalmat nyugodtan gyakorolhatnak ilyen kis korban
3/4 anonim válasza:
miért ne lenne helyes? Ha egy gyereken látszik hogy az érdekli, ahhoz van indittatása, és pénz van rá, akkor teljesen jó, főleg ha valaki versenyszerűen űz akármilyen technikai sportot, a nagyok szinte mind ilyen korban kezdték, akár kis motor, akár gokart, én annak idején magamalá hugyoiztam volna ha lett volna ilyemire lehetőség, és ha az én gyerekem ezt szeretné csinálni, akkor támogatni fogom, ugyanis a tiltás mit sem ér, amugymeg minél korábban kezdni valaki persze megfelelő körülmények között, meg kis korban felügyetlettel, annál jobb, de azok a gyerek motorok is olyanok, hogy azokhoz a pár éves gyreekekhez vannak mérezetve, teljesitményben, méretben, ergo azért fokozatosn haladva nem olyan veszélyes dolog ez...
4/4 anonim válasza:
5-6-7 évesen már versenyeznek is!!
anyádékat meg nem fogod tudni meg győzni h TE szeretnél motorozni!!
ezvan,de azért próbálkozhatsz!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!