125 ccm-es motor, de milyet?
Figyelt kérdés
Akarok a következő fél-1 évben váltani kategóriát mivel lesz rá jogosítványom.Most oktattak A1 kategóriára és most van egy malaguti F12-m milyen motorra lenne érdemes váltani? Én spec. egy Supermoto-t néztem ki magamnak azaz a Yamaha DT-125-öt milyen motort érdemes venni egy 16évesnek? szeretném hogyha nem rekedne meg terepezés közbe de aszfalt úton is 'gyorsan' szeretnék menni,melyik lenne az ideális motor nekem? A keretem kb. 200k-ig enged engem. előre is köszönöm a válaszokat.2012. júl. 20. 23:40
1/8 anonim válasza:
annyiból sajnos nem kapsz rendszásom tiszta motort, papírok nélkülit viszont már 120 ér is kapsz, használhatót. hülyeség az a1 jogsit lerakni, nem éri meg
2/8 anonim válasza:
Ja, a büntetés meg több százezer, valóban megéri hamis okmányos motorral közlekedni...
3/8 A kérdező kommentje:
inkább fizetek több biztosítást,meg rakok rendszámot.Engem nem az érdekel hogy olcsóbb legyen fenntartani hanem hogy ne segédmotor kerékpárként 'számolják' mert lehet hogy hosszabb utakra is mennék vele akár autópályán.
2012. júl. 21. 11:39
4/8 anonim válasza:
de a 200.000 forintoddal kitörölheted a segged..annyiból amennyiből veszel lerakhatok a Bjogsit és vehetsz egy régi autót. majd késöbb motorozz vagy a korlátozottat, vagy a korlátlant rakd le, addig meg menjél egy 50-essel, ha merész vagy akkor 125/50 de azt inkább nem ajánlom
5/8 anonim válasza:
Na ez elég szép :) És ezt csak "hirtelen" kerestem, nem is nézegettem sokat.
Le alkudod 160-ra aztán még marad az átíráson, mindenen felül egy 10-esed kb.
(Nekem 250es motor minden papírja volt 35ezer)
6/8 anonim válasza:
utolsó, ez nem rendszámos szóval +100 ezer. nagyon okos vagy mondhatom, bele is van írva hogy 125/50
7/8 anonim válasza:
Kérdező:
125-ös motorral életveszélyes sztrádára menni, de még 250-essel is.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,akkor inkább várok:)
2012. júl. 22. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!