Motor? Milyet érdemes venni? Mire kell figyelni vásárlásnál?
Nekünk ilyen van arra kell odafigyelni hogy milyen mags az lés magasság az 1-es az 1-2 éves korig a 2-es 2-3 és a 3 as 3-4 éves korig ezeknél az ülőmagasság változik volt már nekünk többféle is de ez a legjobb szerintem mi a regiojatek.hu-n rendeltük már 2 éve!
Az elsőnek igaza van. Tényleg ez a legjobb. A lényeg, hogy ha veszel arra figyelj, hogy minél keskenyebb legyen a hátsó része, azaz ha hajtja a lábával ne ütközzön bele a hátsó kerekekbe. Ha túl széles (mint a többi fajta dizájnos motoroknál) akkor a lába hozzá fog érni a hátsó kerekekhez.
Nekünk kettő is van, az egyik pont olyan mint a linken, sárga, a másik kék. És mi is a Regióban vettük. Az ára kb. 4000 Ft.
2,5 éves fiamnak ilyen van, 2 éves kora óta le sem száll róla:
Tényleg az a lényeg, hogy ne álljanak ki a hátsó kerekei, mert akkor beleakad a lába. Fiam a 4-es méretet használja, de az a biztos, ha egy játékboltba ráülteted próbaképpen.
És erről mi a véleményetek? Ha kapok kisebb méretben jó lehet,vagy a hátulja széles???
Egyébként köszönöm a tippeket:)
Most lesz 2 éves a kisfiam és pont a napokba vettünk neki motort. Neki még a 3-as méret volt jó, a 4-ről csak lábujjhegyen ért le a lába. Mi ilyet vettünk neki:
Csatlakozok az előttem szolóhoz, mi is pont ilyet vettünk és szintén 3-as méretben. Nagyon szereti és nekem is arra hívták fel a figyelmem a boltban hogy ne ütközzön a lába a hátsó kerékbe, meg persze hogy méretileg jó legyen neki.
22 hónapos kisfiú anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!