Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen a jó leesésgátlós ágy?...

Milyen a jó leesésgátlós ágy? Vásárlásnál mire kell figyelni?

Figyelt kérdés

Ezt az ágyat néztük ki, írtam ki itt kérdést, de ilyen válaszokat kaptam,hogy ez inkább kanapé,hamar kinövi, stb.

Ti mit gondoltok???

[link]

2012. febr. 4. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is gyönyörűek,és gyerekbarátok,de én sem vennék ilyet.Egyrészt mert tiszta mocsok lenne a huzata,másrészt meg mert 2 év múlva megint vehetnék egy újat.Ez az ágy inkább azoknak jó,akik már 1-másfél éves korban ilyenbe teszik a babát,mert pl. kell a kiságy a tesónak,és sokáig ki tudják használni.De én pl. már a 3 éves gyerekemnek nem vennék ilyet.Neki vennék egy sima nagy heverőt,arra vmi szép mintás mosható huzatot,és külön rá levehető leesésgátlót.Esetleg varratnék hozzá párnákat.Abban aludhatna,míg férjhez nem megy/meg nem nősül.

Ha ti még picik vagytok,nyugodtan vedd meg neki,miért bizonytalankodsz?

2012. febr. 4. 14:41
 2/7 A kérdező kommentje:

15 hónapos alányom,és pont kistesó érkezése miatt akarunk új ágyat.

Bizonytalanságom oka,hogy tetszenek a fából készült ágyak is,viszont több ismerősöm is próult járt,mert állandóan recseg,ropog az ágy a gyere alatt. És amikor megláttam ezt az ágyat,nagyon megtetszett.

2012. febr. 4. 14:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor vedd meg neki,gyönyörű,mint egy kis páholy!Ki tudjátok használni,és a lányok jobban vigyáznak a cuccaikra,az én fiaimtól bizti h csupa tej meg kakaó lenne!:)
2012. febr. 4. 14:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én vennék Neki ilyet, később meg kanapénak használná, ha akarná. Úgy, hogy nálatok még a kistesó is jön főleg vennék:) én unisex színben venném.
2012. febr. 4. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
MI azt hiszem pont tőlük vettük a fiam ágyát. Kihozták, összeszerelték, azóta is használja a fiam, és már 3 éves múlt. Én úgy kértem, hogy levehető legyen a keret, hogy később sima heverőként utdjuk használni. Kaptunk hozzá 2 db párnát is. Praktikus, mert van ágyneműtartója és tényleg nem esik le a gyerkőc. 1,5 évesen kapta amúgy az ágyat.
2012. febr. 4. 18:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Azt megkérdezhetném,hogy milyen szivaccsal kértétek,mert láttam a cég honlapján,hogy több fajta közül is lehet kérni,bár ők az 5 cm vastagságút ajánlják!

2012. febr. 6. 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszettek ezek az ágyak, de nem emelett döntöttem, mert nincs leesésgátló középen... Az én lányom éjszaka bejárja az ágyát és féltem, hogy leesik róla. Így én fa ágyikót vettem: [link]

Mi nagyon szeretjük és egyáltalán nem recseg a lányom alatt, csak akkor, ha én is befekszek mellé, de az se hangos. Mi is másfél évesen kezdtünk nézelődni ágyat, mert úton van a kistesó...

2012. febr. 6. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!