Automata váltós autót vezetve jobb vagy bal lábbal fékezel?
Bármelyik modern automata kevesebbet eszik - kivéve ha valaki olyan h*lye, hogy egy 1.0-ás vagy 1.2-es autóba rakatja a 3 sebessségeset...
Amúgy kinézek a szélvédőn és megmondom mennyivel megyünk +/- 10 km/h. Na, most nagyobbat mondtam?
20, végre egy normális válaszoló!
Nem én kezdtem a veszekedést, csak írok valamit és egyből lepontozza a beképzelt réteg, aztán mikor felkapom a vizet még én vagyok a szemét, és el kell hordani mindennek, nagyon utálom az ilyet, a moderátor meg nem szedi le.
Nem tudom miért ilyen széles. Lehet azért hogy két lábbal lehessen taposni vagy csak azért mert a kuplungpedál hiányában furán nézett ki az a kis üres tér így inkbb megnyújtották a fékpedált?
Ma már ritka az az automata amit nem tudsz kézzel is kapcsolgatni.
Az Easytronic nem teljesen ugyanaz mint egy automataváltó még ha úgy is viselkedik.
"Az Easytronic-váltó elektrohidraulikusan vezérelt hagyományos váltó szárazkuplunggal, amely automataként működik, az autóban így kuplungpedál sincs. Előnye, hogy olcsóbb a hagyományos automatáknál, továbbá a kocsi fogyasztása nem romlik a kéziváltóséhoz képest. A váltáskultúrát azonban meg kell szokni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!