Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó akku. Tapasztalatok?

Autó akku. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Tervezem lecserélni. Még működik, de 4 éves, ami állítólag matuzsálemnek számít. Tanácstalan vagyok, hogy milyet vegyek.
2012. júl. 20. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:

a télnek már énse mernék nekiállni vele :D

ha csak nem töltsz rá minden nap 1/4 -1/2 órát,d e az megint badarság

sztem bosch-t vegyél, drága de talán a legjobb

2012. júl. 20. 19:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Találtam egy Adac tesztet, ezt hozták ki a legjobbnak:

[link]

Viszont elég borsos ára van neki.

Jász akkuról van valakinek tapasztalata?

2012. júl. 20. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezeknek az ADAC teszteknek nem kell sok alapot adni, érdekes módon mindig a német termékek jönnek ki győztesen. Mindenesetre egy jó nevű gyártó akksijával nem foghatsz mellé, ez a Moll is biztos jó valamennyire, csak kérdés mennyiért. Én mindenestre ajánlom bátran ezeket: Exide, Bosch, Yuasa, Magneti Marelli, Varta, Banner.

Én is úgy vagyok vele, hogy fontos támogatni a magyar ipart, de ha nem sürgős spórolni, akkor Jász akkut meg Periont és társaikat inkább kerüld.

2012. júl. 20. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha működik biztos nem cserélném le! Én 8 év után dobtam ki az enyémből a gyárit! Akkushoz elviszed, ingyen rámér, hogy jó-e még vagy cserés.
2012. júl. 20. 20:12
 5/5 anonim válasza:

exide EA722 akkumulátorom volt: Picivel kevesebb mint 2 év alatt egy olyan hiba jött elő, hogy ha kiszerelem az autóból és nincs rá kötve semmilyen fogyasztó, akkor is lemerül az aksi.

Bevizsgáltattam garanciában megpróbáltam kicseréltetni, de megállapították, hogy ez nem garanciális hiba. Szóval jó drágán vettem egy vacak aksit.

Ha legalább 3 naponta megyek a kocsival akkor nincs vele gond. A generátor rátölt annyit, hogy ne merüljön le. Viszont ha mondjuk elutazom és 1 hétig nem indítom be a kocsit az aksi lemerül annyira, hogy nem forgatja meg a motort. Mondom, akkor is ha kikötöm a kocsiból az aksit és nincs rajta fogyasztó.

Most vettem az exide aksihoz képest feleannyiért egy magyar márkát: JÁSZ AKKU.

Erről még nincs tapasztalatom, de ha csak feleannyit bír mint a csilivili exide akkor ugyanott tartok mintha drágát vettem volna.

2012. okt. 24. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!