Honda Cr 125 ön hogy kell be kötni az akku töltést?
Figyelt kérdés
tettem rá egy első hátsó lámpát+féklámpa mert sokáig kint szoktunk lenni és sötétben haza felé az erdő mélyén meg jó ha van világítás elől hátul mert a Quadosok be poronak ha ők világítanak nekünk és így vettem rá 1 szett lámpát hogy ne keljen a port nyelnem ! nincs semmi töltése az akkunak 12 V os aksi van benne mert nem akarom szét bas.ni a elektromos részt ezért nem kötözgettem a össze vissza csak rá tettem az akkura világítást és hali vagy maradjon így hogy mikor haza jövök akku töltővel fel töltöm és hali amugy 3 napot ki bír töltés nélkül mert csak sötétben használom a lámpát mivel terepen vagyunk csak kint semmi aszfalt hogy napközben is !2012. jún. 29. 00:11
1/2 Szerdzso válasza:
Most csak azért akarsz bele akksi töltést, mert éjszaka szeretnél látni. Gondolkodj már akkor inkább bekötsz egy világítást és akkor lesz lámpád, nem kell akksit is rakni bele. Nekem gyárilag ilyen a CR-em. Olaszok alakították át utcai használatra. Ugyan az a gyári CR csak hátulra kapott egy plusz vázrészt, meg a gyújtás úgy van megcsinálva, hogy más a lendkerék, meg a gyújtás dekni. A lendkerék köré tudsz rakni tekercset és arról termel nekem áramot. Így volt bekötve előre egy lámpa meg hátulra egy helyzetjelző. Benne van a kábelezés is. Szerintem így értelmesebb mint most van benn egy akksi és akkor arról megy a lámpa, mint egy külön áramkör. Aztán az akksit töltögeted otthon, vagy most a töltést szeretnéd megoldani motorról. Inkább akkor a motor generálja az áramot, de ne az akksi töltésére, hanem direkt a lámpa világítására. Így kiiktatható az akksi. Különben se szokott lenni cross motorba akksi. De ha már mindenképp tovább maradtok kint és sötétben jöttök-mentek akkor már inkább ez. Vagy még egyszerűbb ha ezer forintért veszel fejlámpát és akkor azt elviszed magaddal. Este felveszed és akkor keresőlámpaként tudsz vele menni.
2/2 A kérdező kommentje:
uhhm meg lett oldva a helyzet akku ment bele öcsémneka szimoba mert az indexes mi meg meg oldottuk ugy hogy a Quadosok világítanak .......
2012. júl. 6. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!