Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg nincs olaj szűrő a...

Sricsi1992 kérdése:

Tényleg nincs olaj szűrő a cbr 125-ben?

Figyelt kérdés
Az elmúlt héten vettem egy cbr125-öt és olajat szeretnék benne cserélni mivel új motor ki tudja mi van benne és kerestem a szűrőt de nem találtam kerestem itt is de hát vegyes válaszok vannak, úgyhogy szeretném tisztázni hogy van-e benne cserélhető szűrő? És még egy kérdés hogyha valakinek lenne magyar kézikönyve azt valahogy megtudnánk oldani hogy megpillanthassam. Előre is köszönöm.

2012. jún. 25. 22:40
 1/2 anonim ***** válasza:

blokkon belül van egy öntisztító olajszűrő-szerűség.

[link]

Ne akard otthon cserélni...

2012. jún. 25. 22:48
 2/2 zoli17 ***** válasza:

hetek óta gondolkodom mi lehet az az öntisztuló féleség... :DDDDD

fából vaskarika az már biztos! :D

(legjobban a japán mérnököket tisztelem!!! de ezt vajon hogy kell értelmezni????? )

erre a szerelő benyög olyan összegeket cserére! hogy a jumbo jet megirigyelné!!! :D

és nem cserélt semmit.. de nem tudja elmondani azt se mit nem cserélt! :DDD

hogy végülis minek a cseréje kerül többe mint maga a motor volt :DDD

hát ez a számla lehet nem lesz ki egyenlítve :DDD (tesó cseréd vissaz a ki nem cserélt szűrőt a semmire... vagy nem értem .. mire... :D)

könyörgöm! mi az a szűrő? és mért nincs ha van?

követte olajcsere ciklus kérdésem 3 szerelőhöz: mind 3 szerelő máshogy vonta válát! hogy mikor is kéne olajat cserélni.. elövettem a könyvét! persze hogy nics benne!! :DDD

bizamlam nem ing meg a hnda mérnökeivel szemben! :D a tolmácsokra hárítom :DDDD

2016. febr. 12. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!