Mit csináljak, amikor kiírja az Insp jelzést a kijelző indításkor? Vinnem kéne szerelőhöz? Astra g modell.
2011. 03. 06-án vettem az autómat, 101.750 km-rel. Akkor kicserélték benne a levegő- és pollenszűrőt, motorolajat, olajszűrőt. A szerelő beleírta, következő szerviz 116.000 km-nél.
Most van benne 107.400 km. Indításnál megjelenik az Insp jelzés kb. március óta. Akkor most kéne mennem vele szervizbe megint?
az azt jelenti h valamilyen nem vészüzemi hiba van a komputerben.g-s astránál ez EGR szelep lesz,ha nincs még ledugózva tedd meg sürgősen.egyébként nem szabályoz le semmit csak az a fos szelep beragad és 1: vagy úgy áll be h folyamatossan engedi a levegőt a motorba -szarul megy a kocsi,felmegy a fordulat üresben v kinyomott kuplungnál 2 nem történik semmi -ez a jobbik eset ilyenkor nem jut fals levegő a motorba.
Am a szervízben nehúznak 4-7 ezer FTal azért mert rádugják a gépet és nyomnak egy törlést.nem szerelnek semmit(tapasztalat) -amennyiben nem ég gyújtás után semmilyen lámpa sem a műszerfalon.
Minek cseréljen megint olajat ???
Csak kitörlik a gépet és kész...
20:28
Azért cseréljen olajat mert ha simán kitörlik a szervízt utána 0-rol számol a computer és akkor máris 17 ezret fut az olaja mire megint viágít a szervízlámpa. legalábbis én ugy csinálnám. De ha ő nem felejti el és elviszi 116 ezernél és ujra kiütik akkoris jó :)
Jogos, erre nem gondoltam :-)
Én csak cetlit ragasztok a motortérbe.
Valószínűleg nem lett nullázva a szerviz intervallum.
Itt egy videó: (műszerfalon keresztül is ki tudod ütni)
http://www.youtube.com/watch?v=d1jT3o1aRQo
Kikapcsolt gyújtásnál nyomd meg a műszerfalon a gombot, tartsd nyomva + add rá a gyújtást.
Tartsd nyomva gombot folyamatosan. Először az "insp" majd a "-----" felirat fog megjelenni. Ezután elengedheted a gombot és leveheted a gyújtást.
Kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!