Opel F Astra Kijelző probléma?
Üdv mindenkinek.
Lenne egy olyan problémám hogy van egy Opel F Astram 1994-es gyöngyürü szép türkiz színben és azt a problémát vettem észre hogy a kijelzőnél időközzönként elmegy az dátum és az idő volt hogy egy nap többször is meg volt olyan is hogy villogót.... Mi lehet a probléma? és mit tanácsoltok?mit csináljak?
üdv:)
Kérhetnek egy kis segítséget hogy mint kell?:) illetve ha tudsz egy linket is adni az nagyon megköszönöm :)
Nekem is Astra F-em van. Na megpróbálom elmagyarázni mit hogy kell:) Nem nehéz csak leírni az, kb 10 perces meló kezdőként.
Rádió és a kijelző között van egy kis "polc" azon van egy gumi lap. Azt vékony kicsi lapos csavarhúzóval kiszeded utána látni fogsz 4 csavart. Abból kettőt kell kiszedned. Egyértelműen azt a kettőt ami a kijelzőnek a két "lábát" fogja. Na azt a kettőt kiszeded. Utána nagyon óvatosan kicsi csavarhúzóval elkezded "kifeszegetni" a kijelzőt egy idő után megfogja magát adni. Megnézed a csatlakozóját lehet csak kicsúszott. Ha mégsem akkor meggajdult a kijelző. De ha már kiszedted és nem tetszik a gyári sárgás kijelző szín akkor azt a két kicsit zöld műanyagot kiveszed de ELŐTTE veszel bele 2db T5-ös LEDet olyan színben amilyen színű kijelzőt akarsz.(kék a legjobb vagy piros vagy akár zöld) Jó szórakozást! Ha még kell segítség írj privátot sok mindenben tudok segíteni:D
Miért? 90 forintért már elég erőseket lehet kapni. Az átlagos ledek kerülnek 15-20 forintba kb.
Akkor biztos nagyon drága boltban vettem őket:)
De szokták mondani, hogy a puding próbája az evés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!