Kezdő vezetőként sokkal könyebb lenne automata váltós kocsit vezetnem? Csak drágább ugye?
sokkal jobb vezetni az automata váltósat,
soha nem fullad le a motor,
picivel drágább csak,
magyarországon az összes Suzukit forgalmazzák automatával is ,
és a fogyasztása is csak 0,5-1 literrel nagyobb, mint a kuplungosé
ha teheted,egyszer próbálj ki egyet és azonnal bele fogsz szeretni te is,mint pl én,
amikor vezetni tanultam először, én is úgy éreztem, hogy na, ezt sosem fogom megtanulni.
most, évek múltán azt mondom, hogy ez a legkisebb gondom. már zsigerből megy. persze az elején mint minden kezdő, én is lenéztem mikor váltottam :D
poénból kipróbálnék egy automatát, de hosszú távra nem hiszem, h kéne. a vezetés élményéhez hozzátartozik a váltás, néha szeretem kihúzatni a verdát, érezni ahogy hasít :D
gyakorolgass elhagyatott helyen, parkolóban. menni fog az, nem kell hozzá diploma :)
Én a manuális váltó híve vagyok, de odadnám az autót egy jól összerakott Tiptronic audi váltóért, az A8-asba az volt, amikor tettem bele pár kilométert, hát valami eszméletlen jó.
de nekem meg hozzátartozik a vezetéshez, balkéz a kormányon és kinn az ablakba, jobb kéz a váltón
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!