Nagycsaládos parkolóba kik parkolhatnak, és hogy ellenőrzik őket?
Nem "nagycsaládos" parkoló nem Orbán találta ki!
:D
Nem is a babakocsi a lényeges, hanem a gyermekülés! Ugyanis ahoz, hogy rendesen hozzá férj a biztonsági öv bekötése miatt teljesen ki kell nyitni az ajtót, és ehez kell a széles parkolóhely!
Az ellenőrzés egyszerű: van gyermekülés az autóban->családos.
Sajnos senki sem foglalkozik ezzel, mert nncs hivatalos jogszabály, pedig kevesebb összekarcolt autó lenne a Tesco parkolóban, ha figyelnének a kisgyerekesek autóira a többiek!
Erre semmilyen jogszabály nem létezik ,szóval az áll oda aki akar ,nem szankcionálható ,mint a rokkantparkoló, amire konkrét szabály és igazolás van! És semmilyen meghatározás nincs ,ki a családos,hány éves ,hány centis gyerekig használható stb. Gyerekülés megléte egyáltalán nem mérvadó ,mert sokan kiszedik parkolás után ,mivel lopják őket,tehát utólag nem megállapítható egy parkoló autóról ,hogy gyerekkel jött-e vagy sem,de a zárt csomagtartóban is lehet az ülés,ott se látszik.
Szóval ez egyfajta "jófejség" az áruház részéről semmi több.Láttam olyan táblát is már parkolóban,hogy "csak Bmw" nagyjából ezen a szinten van ez a fajta parkolóhely,ha akarod odaállsz ,ha nem ,nem.
nem ellenőrzik, ez tényleg csak jófejség. mi múltkor az ikea parkolóban oda álltunk, mert máshol nem igazán volt hely.
családi egyterűnk van, szóval nem 1 sport bmw-vel cigánykodtuk oda magunkat :D
mondtam is az embernek: az autó családi, én meg gondolatban már várandós vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!