Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerinted a benzinkutas mit...

Szerinted a benzinkutas mit szólna, ha holnap reggel 20ezerért feltankolnám az autót, de csak 5 forintosokkal tundnám kifizetni?

Figyelt kérdés

2012. júl. 15. 22:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Termeszetesen van felmentes akkor ha azt elore kozlik irasban vagy szoban, hogy mit tudnak, es mit nem, elfogadni.
2012. júl. 16. 10:43
 12/19 anonim ***** válasza:
73%
Kedves vitázó. Magyarország törvényes fizetőeszköze valóban a forint. És az is igaz, hogy törvénybe van ez foglalva. Ugyanúgy, mint az én 50 db-os beírásom. Az is törvény. Az is előírás, hogy a szolgáltató viszont a lehetőségekhez képest a lehető legkevesebb darabszámban köteles visszaadni.
2012. júl. 16. 12:06
 13/19 anonim ***** válasza:
47%
Honnan szereznél 4000 db 5 forintost?
2012. júl. 16. 12:20
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Ertem, es milyen szankciok varhatok, ha valaki megtankol, Nala van a Torvenyes fizetoeszkoz(ellenertek mert ugye az adas-vetel egy penzugyi tranzakcio), es nem hajlandok elfogadni, mert ugye az is torveny? Beperelik mert 5 forintosokkal akart fizetni, es Fizetni akart azert az aruert amit mageeva tett. Lopjon inkabb? :) J ahhoz le kell barnulni es bazilika kilincset kell noveszteni az arcara... :)
2012. júl. 17. 08:12
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves folyamatosan vitázó. Hibás az érvelésed.

A te logikád mentén: Piacon néninél veszek 5 kg krumplit. Fizetnék, törvényes fizetőeszközzel, bankkártyát használva. De a néni az istenért sem akarja odaadni a lehúzót. Fizetnék én, jó magyar forinttal. Miért utasít vissza?

Miért utasít vissza az újságos, amikor nyitás után nem sokkal húszezressel fizetnék neki kedvenc lapomért? Miért mondja azt, hogy neki csak kétezer forint van a kasszában?

2012. júl. 17. 10:53
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Ertsd meg, nem vitazni akarok Veled, Latom nagyon mellre szivtad. Ha valaki kereskedni akar akkor annak vannak feltetelei,(marmint ha sikeres akar lenni). Egyszeru de remek pelda okuljj: Elmentem szendvicset venni, nekem ismeretlen helyre, megkaptam a szendvicsem, es szerettem volna fizetni, bankartyaval, az urge eloveszi az olvasot, probaljuk minden trukkel, de nem megy. Na ekor Torveny szerint te Mit tennel? Mert nekem odaadta a szendvicset es mondta hozzam be amikor csak nekem jolesik. Vagyis Torveny nagyon szep es jo, de ha TE fizetni akarsz akkor johiszemuen jarsz el. Azt hiszem ezt a szot a torveny is ismeri.
2012. júl. 17. 22:19
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
4000 db mai 5 forintos érme súlya 16,8 kg. Az érmék oszlopba rendezve 5,2 magasra nyúlnak.
2012. júl. 17. 23:07
 18/19 A kérdező kommentje:
ahogy írtam a kérdés elméleti. Honnan lehet ennyi ötforintos? Be kell váltani, a csomagtartó meg elbírja... Az ujságos hasonlat nem jó mert ugye azt sztornózhatja reggel a a 20ezerből nem tud visszaadni, újság marad nála és kész. A benzint viszon beletankolod a kocsiba. Onnan nem szedik ki. Te tudsz fizetni, nem lopnál, az összeg megvan, neked NEM kell tudni olyat hogy max ennyit annyit fogadnak el, a kutakon nincs kiírva. Muszáj lenne elfogadni mást nem tehetne gondolom.
2012. júl. 18. 08:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Be kell váltani, s arra való a posta. Ott váltsd be. De ilyen mennyiséget egyszerre ők is rolnizva fogadnak csak el.
2012. júl. 18. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!