Szerintetek érdemes venni ~120-150 ezer forintért első autónak egy II-es Golfot?
1.6-os szívódieselben gondolkodom.
Van ennyiért olyan, ami olyan állapotban van, hogy nem kell rá költeni folyton (persze a kopó alkatrészeket kivéve) ?
20-as, szerintem ezt a 17-esnek címezted, nem nekem!
De hogy ne csak off legyen, ez az R11-es az árához és korához képest tényleg elég korrektül néz ki. Bár mai szemmel kicsit fura a beleső tere, meg maga az egész autó. De persze ennyi pénzért ne várjunk csodát...
Amúgy milyen autó az, amire évi 90e fölött van a kötelező? Csak mert én pont a kérdező által írt összeg tízszereséért néztem 6-8 éves autókat és emiatt nézegettem a biztosítási kalkulátorokat is. Nem épp kedvezőek a paramétereim, mert 30 év alatti vagyok és még nem volt a nevemen autó, tehát bónuszom sincs. Így egy ilyen autóra 30-40 ezret/év hoznak ki nekem a kalkulátorok.
Persze biztos drágább, több milliós, még újabb autókra lehet annyi, de a kérdező közel sem ilyet keres.
Egyébként van a családomban egy 35 éves autó. Nincs veteránvizsgáztatava, de így is valami 10e az éves biztosítás rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!