Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek érdemes venni...

Szerintetek érdemes venni ~120-150 ezer forintért első autónak egy II-es Golfot?

Figyelt kérdés

1.6-os szívódieselben gondolkodom.

Van ennyiért olyan, ami olyan állapotban van, hogy nem kell rá költeni folyton (persze a kopó alkatrészeket kivéve) ?

2012. júl. 14. 09:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

20-as, szerintem ezt a 17-esnek címezted, nem nekem!

De hogy ne csak off legyen, ez az R11-es az árához és korához képest tényleg elég korrektül néz ki. Bár mai szemmel kicsit fura a beleső tere, meg maga az egész autó. De persze ennyi pénzért ne várjunk csodát...

Amúgy milyen autó az, amire évi 90e fölött van a kötelező? Csak mert én pont a kérdező által írt összeg tízszereséért néztem 6-8 éves autókat és emiatt nézegettem a biztosítási kalkulátorokat is. Nem épp kedvezőek a paramétereim, mert 30 év alatti vagyok és még nem volt a nevemen autó, tehát bónuszom sincs. Így egy ilyen autóra 30-40 ezret/év hoznak ki nekem a kalkulátorok.

Persze biztos drágább, több milliós, még újabb autókra lehet annyi, de a kérdező közel sem ilyet keres.

Egyébként van a családomban egy 35 éves autó. Nincs veteránvizsgáztatava, de így is valami 10e az éves biztosítás rá.

2012. júl. 14. 19:33
 22/22 anonim ***** válasza:
Hmm...Akkor ezek szerint drasztikusan csökkentek az árak. Az én 2 éves jogosítványommal A0-ba két éve talán az 1.4-es autót évi 100 ezerre hozta ki a legolcsóbban. Mindegy, akkor utána kell számolni, de azért szerintem a veteránbiztosítás még így is nagyságrendekkel olcsóbb, ha nem, akkor tévedtem.
2012. júl. 18. 06:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!