Magyar rendszámon hogy hogy nem jelzik a megyéket?
Figyelt kérdés
Úgy értem : Horvátországban, Ausztriában, Romániában, Szerbiában, Németországban stb a rendszám tartalmazza azt is, hogy az illető melyik megyében, vagy régióban vette a kocsiját, vagy hogy hol lakik.
pl Horváto.ban : RI = Rijeka megye, ZG = Zágráb megye
Romániában : B = Bukarest, CV = Covasna (Kovászna) megye stb
Német/Osztrák kocsikon meg a kis címer is ott van alatta a régió nevével.
Magyarországon hogy hogy nem jelzik ki a rendszámon a megyéket? (vagy esetleg a régiókat)
2012. júl. 13. 18:54
11/12 anonim válasza:
A kérdésedre nem tudok válaszolni. De szerintem jó ötlet az, hogy Horváto.-ban úgy van meg még pár országban. Szerintem annyi értelme van, hogy pl. egy vas megyei el megy pest megyébe, akkor nem nézik hülyének, hogy mért nem megy gyorsabban vagy mert hogy nem tudja mit akar, mert hogy nem oda valósi.
12/12 anonim válasza:
07-13 20:00
Szerintem elég nagy hülyeséget írtál példának. Én úgy gondolom tök mindegy milyen megye a rendszám akkor sem lehet ugyan az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!