Schill kérdése:
Ha most vettem egy svájci autót, és a forgalomba helyezése még nem fejeződött be nincs Magyar rendszáma, el lehet azt érni, hogy a rendszámon a számon egy bizonyos számsor legyen a betűkiosztás mindegy?
Figyelt kérdés
Nem egyedire gondolok csak pl ha valakinek egy BMW 320 van akkor 320 legyen a vége az aktuális betűkkel ami épp fut?2011. nov. 30. 10:55
1/2 anonim válasza:
Kérhetsz egyedi rendszámot, ami komoly pénz, de akkor biztosan olyat kapsz amilyet szeretnél.
Ingyenes megoldásként egy lehetőséged van: szépen nézel és kedves vagy az okmányirodás ügyintézővel, és megkérdezed hogy választhatsz-e rendszámot a "készletből", mert ugye egyszerre több táblát kapnak, azt osztják szét, pl. "csókosoknak" csupa egyforma számot (nekem pl. 999 a kocsi táblája). A motoromra a készleten lévő 6 tábla közül választhattam, 728-at akartam volna, de a 869 se rossz. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,én is erre gondoltam .
2011. nov. 30. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!