Használt motorkerékpárt mennyi futott kilóméterig célszerű venni?
Esetleg gyártót, típust vagy legalább korszakot mondhatnál.
A bácsika akitől vettem a Pannoniámat eldicsekedte hogy alatta kétszer körbeforgott az 5 számjegyű óra. Mégis megvettem, szétkaptam atomjaira, összeraktam és megy. Igaz 60 éves konstrukció, és rém egyszerű. De ezt csak azért írtam le hogy szemléltessem milyen eltérések lehetnek azon belül hogy motorkerékpár.
Elsőnél a pont :D
Újabb, főleg 4T motorok azért már rendesen igénylik időnként a karbantartást, szervizelést.
De a régi 2T-k ben nem volt túl sok alkatrész ami elromolhatott:D
Első válaszadónak:
Amúgy abba a pancsiba milyen állapotban voltak a kopó alkatrészek amikor szétszedted?
#2 - mivel sokminden cserélve volt, ezért szinte vadiúj dolgok voltak benne, pl. a berúgó fogasív olyan volt mintha most vettem volna ki zsírpapírból. '61-es a gép, 1980-ban volt utoljára műszakin, 3 éve van nálam, de mivel második projekt ezért azóta egy km-t sem ment, sőt, még csak most rakom össze.
Az öntvényalkatrészek menetein látszik a sok használat, szinte mindegyik agyon van kínozva. Meg a lengővilla is biztosan volt újraperselyezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!