Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem tudom, hogy mit tegyek,...

Nem tudom, hogy mit tegyek, nagy a baj?!

Figyelt kérdés
A nagyapám kis autót akar nekem pl:golf,póló,de én meg audi a6,bmw 3-ast szeretnék,de nem tudom,hogy beszéljem rá.Nekem van több pénzem bele,de azt mondja,hogy veszélyesek.Na nem igaz..........

2012. júl. 9. 23:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Remélem, valódi a kérdés, mert kamunak is szörnyű lenne. Másnak senki nem vesz semmit, örülj, hogy ilyen nagyapád van. Audi... aztán majd tarolod a szabályosan közlekedőket....makkmarci
2012. júl. 9. 23:12
 2/3 anonim válasza:
golfot vennék ha audira lenne pénzem akkor is
2012. júl. 10. 02:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Vegyetek egy gyengébb motoros nagyobb kasznis autót és kiegyeztek döntetlenbe. Amúgy nekem is volt 3bas bmw-m. Az se nagy autó, Inkább az a baj vele hogy belevisz a hülyeségbe. mindíg kielőznél vele meg taposnád neki. igaz kaszni van ha gáz van elég erős is úgyhogy megvéd.

Mindenesetre ha nem tudod meggyőzni ajánlom neked a honda civic lépcsöshátú 4 ajtós változatot. Elnyűhetetlen és tuningolható. szerintem erre rá tudod beszélni a nagyfatert. De ha mindenképp hátsókerekes kell olyanból is vannak jók. mindenesetre célszerűbb kisseb motorost venni a biztosítás és átírás stb miatt. Meg öreged is meg tudod győzni. Aztán majd lehet azt tuningolni. A futómű legyen jó meg a kaszni az a lényeg. :) Én tapasztalatból beszélek. Örülj neki hogy belead legalább az öreged.

Amúgy gondolom ilyen csajozós hajtós verdát szeretnél.. :) tudok mondani ilyeneket ha gondolod nem csak a bmw létezik.

2012. júl. 10. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!