Nem tudom, hogy mit tegyek, nagy a baj?!
Vegyetek egy gyengébb motoros nagyobb kasznis autót és kiegyeztek döntetlenbe. Amúgy nekem is volt 3bas bmw-m. Az se nagy autó, Inkább az a baj vele hogy belevisz a hülyeségbe. mindíg kielőznél vele meg taposnád neki. igaz kaszni van ha gáz van elég erős is úgyhogy megvéd.
Mindenesetre ha nem tudod meggyőzni ajánlom neked a honda civic lépcsöshátú 4 ajtós változatot. Elnyűhetetlen és tuningolható. szerintem erre rá tudod beszélni a nagyfatert. De ha mindenképp hátsókerekes kell olyanból is vannak jók. mindenesetre célszerűbb kisseb motorost venni a biztosítás és átírás stb miatt. Meg öreged is meg tudod győzni. Aztán majd lehet azt tuningolni. A futómű legyen jó meg a kaszni az a lényeg. :) Én tapasztalatból beszélek. Örülj neki hogy belead legalább az öreged.
Amúgy gondolom ilyen csajozós hajtós verdát szeretnél.. :) tudok mondani ilyeneket ha gondolod nem csak a bmw létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!