Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nagy baj ha egy laptop kijelző...

Nagy baj ha egy laptop kijelzője fényes?

Figyelt kérdés
úgyértem hogy nézthem egy laptopot a neten egy hp pavilion g6-ost és azt irják hogy fényes led nem fog engem vajon zavarni a tükröződés van akit zavar ? a telóm is fényes led és azért feltűnik de nem mindig
2012. jún. 6. 14:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok, szép mondat. Az csak jó ha ledes.
2012. jún. 6. 15:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Van, akinél ez kizáró tényező. Hogy téged mennyire fog zavarni, honnan tudjuk?
2012. jún. 6. 15:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Nagyon zavaró tud lenni, ha mondjuk az ablaknak háttal ülsz vagy kint a természetben használod.

A sötétebb színeknél látom magamat a kijelzőn halványan (jelenleg a szobában vagyok és nincs a hátam mögött ablak). Viszont állítólag a fényesnek szebb a képe.

Én a matt kijelzőre szavazok, már volt olyan gépem is, csak ennél sajnos nem figyeltem erre.

2012. jún. 6. 15:21
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi
2012. jún. 6. 15:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Itt egy kép egy HP Pavilon G6-osról. Még tükörnek is lehet használni. :)

[link]

2012. jún. 6. 15:27
 6/9 A kérdező kommentje:
akkor tudnátok ajánlani egy olyasmi kaliberű laptopot mint a g6 lehet hp asus acer és akkor legyen matt kijlző
2012. jún. 6. 15:45
 7/9 anonim ***** válasza:
A cégnél van 1-2 ilyen tükrös laptop, magamnak soha a büdös életbe nem vennék. A mögötted lévő dolgok kristálytisztán látszanak benne (fal, képek, ajtó ,stb és persze te is) Ha valami fényforrás is van mögötted, akár 1 ablak, akkor halál... a teljesen elsötétített szoba kivételével el nem tudom képzelni, hogy mi a lófaszra találták ki...
2012. jún. 6. 19:13
 8/9 anonim ***** válasza:
ez tényleg baszottul tükröződik
2012. jún. 6. 19:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Éppen most látom, hogy már léteznek matt fóliák laptopra.

Ezen a videón felhelyezi a MacBook-jára. http://www.youtube.com/watch?v=K-JcyOKAsNY

Egy laptop teszt oldalon egy Fujitsu Lifebook-ot is láttam, ez nekem tetszik, matt kijelzős.

[link]

Azt is figyelembe kell venni, hogy mennyire hangos a ventillátor és az akku is mennyi időt bír.

Itt írnak a HP Pavilion G6-ról is, AMD A6 vs. Intel i3

[link]

Érdemes lenne benézni egy laptopszalonba is, ha esetleg van a közeledben, de a teszt oldalak is sok hasznos infóval tudnak szolgálni.

2012. jún. 6. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!