Az UV LED-nél az mcd kicsi vagy nagy a jó?
Figyelt kérdés
Melyik jobb, a 200-as vagy a 1500-as?2012. máj. 27. 00:18
1/11 anonim válasza:
Az említett rövidítés a fényerősség (egyik) mértékegysége. Ennek megfelelően minél nagyobb annál fényesebb az adott LED. Azt, hogy melyik a jó, nyilván az alkalmazás határozza meg.
2/11 anonim válasza:
az 1500-as 7x akkora fényű mint a 200-as.
3/11 A kérdező kommentje:
Na jó, de UV-nál melyik a jobb?
Mert én úgy tudom hogy az UV-t már nem nagyon látjuk.
2012. máj. 27. 09:36
4/11 anonim válasza:
Első vagyok: Melyik a jobb, a személyautó vagy a kamion?
Mit akarsz, bevásárolni a sarkon vagy tíz raklapot szállítani?
Nincs olyan, hogy melyik a jobb.
Mire kell?
5/11 A kérdező kommentje:
Pénzvizsgálatra!
Arra kellene, hogy nem csak a selyemszálakat tegye láthatóvá, hanem a mintát is.
2012. máj. 27. 16:00
6/11 anonim válasza:
Arra fillérekért lehet kapni mini fénycsöves lámpákat, sokkal alkalmasabbak erre a célra, mivel a LED csak egy foltban világít, a fénycső meg egy hosszabb sávban egyenletesen. Ráadásul nagyon olcsó is.
7/11 A kérdező kommentje:
Ja tudom, de led-nél mi a helyzet?
Taxis vagyok nem tudok magammal vinni egy fénycsövet!!
2012. máj. 27. 16:38
9/11 anonim válasza:
A 17:02-es válaszoló válaszolt helyettem is. Ezer forint és kb. 10 centi, simán elfér a kocsiban. Lehet kapni egyébként pénzvizsgáló tollakat amikben led van, de ez a fénycső sokkal jobb és kevesebb mint 3 liter benzin/gázolaj az ára.
Én ezt javaslom neked.
10/11 A kérdező kommentje:
Ja, értem. De LED-nél melyik a legjobb?
2012. máj. 27. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!