Mit jelent az hogy egy eladásra kínált autó "azonnal elvihető"?
Figyelt kérdés
Nyilván nem szó szerint kérdezem, hanem azt szeretném megtudni hogy lehetséges ez, mikor a papírmunka legalább 3-4 napot vesz általában igénybe. előre is köszönöm a válaszokat!2012. júl. 9. 16:42
1/5 anonim válasza:
Helyszínen írtok egy adásvételit, kicsengeted az árát, és viheted.
A papírozásra 15 nap van, ezen belül kell elintézni,utána bírságolnak, de addig is ugyanúgy közlekedhetsz egy adásvételivel.
2/5 anonim válasza:
Magyarul: nem kell egyből átíratni ahhoz hogy közlekedhess vele. :D
3/5 anonim válasza:
Én vettem már úgy kereskedésben autót, hogy én voltam az első magyarországi tulajdonos. Kifizettem az előleget és a kereskedő elintézte az eredetiség vizsgálatot, műszakit, rendszámot, biztosítást, egyebeket. 3 nap múlva vihettem a gépet.
Vettem már úgy is, hogy kifizettem, elhoztam, mivel az magyarországi forgalomban volt, érvényes műszakival. Ennek az átiratását magam intéztem!
Aműgy is érdekes a magyar helyzet, mert kell friss eredetvizsga az átiratáshoz, de szép csendben ez átkerült az eladóktól a vevőkhöz!
4/5 anonim válasza:
Az attól függ, hogy mennyiért veszed. Ha mondjuk 2 misi a vételár, akkor nem gond kicsengetni az eredetvizsgáért 20e-et. Ha 200e-ért veszed, ott már gondot jelent...
5/5 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy az eladó már nem fog adásvétel előtt régi, elveszett napszemüvegeket meg szerencsepénzeket keresni az ülések alatt, nem előtted kezdi el kibontogatni az autósrádiót meg hangrendszert, nem akar már felnit cserélni, kipakolt mindent a csomagtartóból, minden papírja rendben van az adásvételhez. Magyarán gyere, nézd meg, alkudj és vidd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!