Végre valahára meglett a lé a várva várt Thunderace-re, de valami mégsem kóser. Többi lent (? )
Megvettem végre valahára a Thunderace-t.nagyjából 1 éve gyűjtök és most össze gyűlt a 4 kiló rá.Megvettem,mászkálok vele ide-oda,persze csak nagyon lassan,óvatosan,mert ezen tanulok motorozni,életem első motorja.Mindenki azt mondja,hogy nagy,de ár/értés arányban verhetetlennek bizonyult.Minek vennék egy 50-es Simo-t 1 kiloért,ha ez 1002 köbcenti és "csak" 4-szer annyi.
Az igazi kérdésem pedig az,hogy nagyon sokan azt mondják,hogy csak jaszkarizni vettem.Mi a fene az a jaszkarizás?
Hej, de komoly gondjaid vannak...
Egyébként ajánlom ezt:
Az első találatnál megkapod a megfelelő definíciót Palikával és Dzsúlióval.
jaszkarizás: villogás, magamutogatás, játszani a f@szagyereket stb.
ha is van rá a jogsid és a motorozás nem abban merül ki nálad hogy városban kiemeled egykerékre és úgy mész mint a meszes akkor nem mondanám jaszkarizásnak.
Nincs is jogsim,de 50-60-nál többet amúgy sem merek menni még.
Köszi a linket.
Sok rendőrrel való találkozást kívánok:D Arra még nem gondoltál, hogy ők is nézik ezt az oldalt? Így erősen megkönnyítetted a szervek dolgát:D
Miért nem jogsit csináltál előbb? Jó lenne, ha nem más ember élete árán tanulnád meg, hogy kanyarban pl nem fékezünk, főleg nem a hátsó kereket. És ez csak egy dolog sok közül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!