Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok van esélye egy...

Mit gondoltok van esélye egy 80 Le-s Mazda 2-nek nyerni egy 144 LE-s Kia Magentis-el szemben egy kanyargós pályán?

Figyelt kérdés
Bocs ha esetleg hülye kérdésnek találjátok, de érdekel mit gondoltok. Előre is köszi a válaszokat.

2012. júl. 7. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ha feltételezzük hogy kb. ugyanolyan képességű sofőrök vezetik őket akkor szerintem a Kia nyerne.
2012. júl. 7. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda aszfaltszaggatás lenne belőle...mint a Kispolszki vs. Moszkvics versenyek a régi szép időkben.
2012. júl. 7. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem a magentis nyerne
2012. júl. 8. 09:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy leírtátok a véleményeteket, de én hiszek a Mazdámban. Szerintem kanyargós úton többet számít az úttartás, mint az erő és Mazdák híresek a a jó útfogásuktól, a Kia meg billegős utazóautó, ami nem jön jól a kanyarokban.
2012. júl. 8. 12:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet akármilyen híres a Mazdák úttartása, az akkor is csak egy közúti forgalomra hangolt kisautó marad. Kb. ugyanolyan az úttartása mint a Kianak, csak picit könnyebb.
2012. júl. 8. 12:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Figyelj csak én nem hiszem ,hogy ültél Mazdában és szerintem nem is olvastál róla tesztet sem, mert ha olvastál volna ,akkor tudnád, hogy 2003-2007-ig gyártott Mazda 2-nek kemény és sportos rugózása van (egyes újság írok az írják, hogy, olyan jó vezetni, mint a Mazda 6-ot)
2012. júl. 8. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:
...hát ha már az újság is megírta (valahogy el kell adni a Mazd2-t), akkor az biztos úgy van. Én meg maradok helikopter.
2012. júl. 8. 12:48
 8/8 anonim ***** válasza:
és a mazda 6 szerinted sportautó? a kiának is van egy normális úttartása (volt szerencsém pont ilyen kia magentishez amit irtál), súly/teljesítmény aránya jobb, nyomatékról nemis beszélve, persze ha kanyargós pálya alatt azt érted, hogy egyik kanyarból a másikba megy át, és mind olyan kanyar, amiben a mazda kettő tegyük fel hajszállal gyorsabban kanyarodik, akkor lehet, de azért a legtöbb pályán is van jelentős egyenes szakasz, vagy olyan enyhébb kanyar, ahol padlózni lehet, szóval ezt a kérdést így nem lehet megválaszolni, de értelme sincs szerintem
2012. júl. 8. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!