Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket vennéd Mazda CX5...

Melyiket vennéd Mazda CX5 Nissan Murano Lexus Rx 450 h vagy Toyota Land Cruiser?

Figyelt kérdés
Agglomerációban lakom Pestre járok dolgozni tehát vegyes használat.

2012. júl. 1. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:

A Land Cruiser az inkább terepjáró, a CX5 meg kisebb, de ennek megfelelően olcsóbb is.

Én az RX450h és a Murano közül választanék. Az RX450h 14-től indul a Murano meg 13-tól, árba nincs nagy különbség. Én a Lexust választanám, megindokolni nagyon nem tudom, az szimpatikusabb. Nem tudom mennyit szánsz rá, de 20ból már ki lehet hozni egy jól felszereltet.

2012. júl. 1. 21:48
 2/3 anonim ***** válasza:

ha terepen is kell használni akkor a land cruiser de mivel egy elég nagy batár így a városban lehet hogy lesznek vele nehézségek.

ha viszont csak ilyen SUV/crossover (kinek hogy tetszik) kell akkor én a Mazdát választanám.

2012. júl. 1. 22:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Lexus
2012. júl. 2. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!