Mennyire befolyásolja az autó fogyasztását, ha be van kapcsolva a légkondi?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 09:48
1/9 anonim válasza:
+10-25% fogyasztás típustól és használattól függően.
2/9 anonim válasza:
4-5le el vesz a motortól ezért jobban erőlködik.
a mi autónk 1,5-2 literrel eszik többet attól függően hogy hogy használjuk.
3/9 anonim válasza:
Ez autó klímájától függ . De ahogy már írták körülbelül 1,5l el többet eszik .
4/9 anonim válasza:
Nekünk rövid távon városon belül olyan 2-3 literrel eszik többet. De ha hosszabb távra megyünk akkor szinte alig lehet észrevenni a különbséget.
5/9 pagan válasza:
hát jah ez szívás:),én nem is használok klímát,ablak leb@sz és go:D
6/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!
Balatonra megyünk barátokkal, apámtól kértem el a kocsit, és mivel elosztjuk a benzinpénzt, ezért kérdeztem, hogy mennyit érdemes tankolni bele. Egyébként Peugeot 307-esünk van.
2012. júl. 3. 10:21
7/9 A kérdező kommentje:
utolsó, igazad van, emiatt mi is elég ritkán használjuk...
2012. júl. 3. 10:22
8/9 pagan válasza:
bár azt mondják az is gáz ha lehúzott ablakkal megyünk mert azzal is többet fogyaszthat a járgány,de én úgy gondolom a klíma többet elvisz
9/9 anonim válasza:
Nagyon autó, motor, klímafüggő, de az biztos, hogy valamivel többet fogyaszt mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!