Átlagosan egy autó teli tankkal hány kmtert tud menni? Ha én 2000 kmre szeretnék utazni, akkor szerintetek hányszor kell tele tankolni a kocsimat?
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 18:44
1/15 anonim válasza:
Kilométertert?
Nincs átlagos autó.
Nincs átlagos fogyasztás, és nincs átlagos méretű benzintank.
2/15 anonim válasza:
Mondjuk Teli tankkal csak pár kilométert, mert utána már nem lesz teli a tank. ;)
3/15 anonim válasza:
Amikor VW transporterem volt 100 literes tankkal, azzal simán mentem 1 töltéssel 1000km-t. Tehát kétszer kellett volna tankolni. Egy átlag személyautó talán 600km-t megy egy tankkal, így azt legalább háromszor kell tankolni.
4/15 anonim válasza:
nem mindegy hogy egy 1300as swift vagy egy 5000res amerikai döggel mész, és az se hogy az egyik 40lityis tankal van szerelve a másikmeg a fenetudja. Szal... Infók?
5/15 A kérdező kommentje:
Nagy valószínüséggel egy Opel corsaval mennék.Őt hányszor kéne tankolni.Én 4-5-re gondoltam...
2012. júl. 2. 19:02
6/15 anonim válasza:
Háromszor, maximum négyszer. Hat literes fogyasztással számolva. De négy tankkal tuti odaérsz.
7/15 anonim válasza:
Tévedtem, ha pont 2000km akkor 3 tank is elég, 44liter megy bele, ~700km egy tank.
8/15 anonim válasza:
Most mit játszátok a hülyét?
Elég egyértelmű volt, hogy nem egy tankerral indul útnak, hanem egy kb 50 literes tankkal meg 7 literes fogyasztással.
Ez alapján 3* kell tankolni.
100 kilométeren elmegy 7 liter.
50 literben a 7 liter megvan 7*, tehát 700 km mész egy tankkal.
3 tankkal mész ezek alapján 2000ret, bár fog benne maradni.
9/15 A kérdező kommentje:
Nem játszom a hülyét okos...18 éves vagyok 1 éve van jogsim,és ez lesz a 1.nagyobb vezetésem...Ennyi.
2012. júl. 2. 19:27
10/15 anonim válasza:
#8:
Ezt a rettentően bonyolult számítást a kérdező is el tudta volna végezni! Még nagyon gondolkodni se kell, mert van a Windows-nak beépített számológépe!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!