Hogy "teccik" a Simsonom? :D
Jó a Simsonod és különösen jó a matrica a tank tetején!
Jó vagy!
Csinálhatnál régi MZ TS / ES-eket is!
Mert szerintem az a matrica egyáltalán nem passzol bele az összképbe.
Félreértés ne essék, nem akarok ez miatt senkivel sem vitába szállni. De ha megnézed a motort, az egész egy viszonylag letisztult forma és színvilág. Az a matrica pedig sem a formájában nem illik a motorhoz, sem a színeiben. Ugyanúgy ahogy a markolat sem. Egyszerűen elüt az egész motortól, mintha csak ilyen külön dolgok lennének tőle.
De amúgy annyira éreztem hogy valaki bele fog kötni a válaszomba :D Azon csodálkozom hogy eddig nem hazaárulóztak le, mert tanácsot adtam egy motorhoz.
Jó jó :) nem kell azért mindjárt önérzeteskedni.
Azt hittem megint valami szenzitív turbózsidó tévedt ide akinek nem tetszik hogy a saját hazánkban a saját országunk jelképét használjuk...
Szenzitív túrbózsidó :)
Ezen szakadtam egy picit :)
Ezt így még ebben a formában nem hallottam,de igérem majd terjeszteni fogom!
A matricához csak egy szólni valóm van!
Hogy nem elég látható helyen van és hogy kicsi :)
Nem egy motort szoktak kidekorálni matricával ,szal felesleges a matricába belekötni.Meg hát ha a tulajnak tetszik pont ott a matrica akkor az úgy jó ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!