Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy "teccik" a Simsonom? :D

Hogy "teccik" a Simsonom? :D

2012. júl. 2. 19:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%
A tükör szerintem még egész korrekten belepasszol az összképbe. Egyedül a markolatot cserélném le, és a nagy Magyarországos matricát. Amúgy egész korrekt kis gép, gratulálok. :D
2012. júl. 2. 21:26
 12/20 anonim ***** válasza:

Jó a Simsonod és különösen jó a matrica a tank tetején!

Jó vagy!

Csinálhatnál régi MZ TS / ES-eket is!

2012. júl. 2. 22:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Most olvastam az elöttem szóló kommentjét.Mond már meg hogy miért kellene lecserélnie a történelmi Magyarország matricát?
2012. júl. 2. 22:43
 14/20 simsonos3 ***** válasza:

Házilag fújtad?

Amúgy jó :)

2012. júl. 3. 13:46
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem jól néz ki, tetszik, hogy meghagytad gyári állapotban a sárvédőt. Szinte az összes Simsonon fel van hajtva, nekem úgy nem tetszik.
2012. júl. 3. 14:26
 16/20 anonim ***** válasza:
51%

Mert szerintem az a matrica egyáltalán nem passzol bele az összképbe.

Félreértés ne essék, nem akarok ez miatt senkivel sem vitába szállni. De ha megnézed a motort, az egész egy viszonylag letisztult forma és színvilág. Az a matrica pedig sem a formájában nem illik a motorhoz, sem a színeiben. Ugyanúgy ahogy a markolat sem. Egyszerűen elüt az egész motortól, mintha csak ilyen külön dolgok lennének tőle.

De amúgy annyira éreztem hogy valaki bele fog kötni a válaszomba :D Azon csodálkozom hogy eddig nem hazaárulóztak le, mert tanácsot adtam egy motorhoz.

2012. júl. 3. 15:16
 17/20 anonim ***** válasza:

Jó jó :) nem kell azért mindjárt önérzeteskedni.

Azt hittem megint valami szenzitív turbózsidó tévedt ide akinek nem tetszik hogy a saját hazánkban a saját országunk jelképét használjuk...

2012. júl. 3. 15:26
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Örülök hogy sokaknak tetszik.:D
2012. júl. 3. 17:10
 19/20 anonim ***** válasza:

Szenzitív túrbózsidó :)

Ezen szakadtam egy picit :)

Ezt így még ebben a formában nem hallottam,de igérem majd terjeszteni fogom!

A matricához csak egy szólni valóm van!

Hogy nem elég látható helyen van és hogy kicsi :)

Nem egy motort szoktak kidekorálni matricával ,szal felesleges a matricába belekötni.Meg hát ha a tulajnak tetszik pont ott a matrica akkor az úgy jó ahogy van.

2012. júl. 3. 17:56
 20/20 anonim válasza:
Szép! Egy dolog nem tetszik : A markolatok. De ez egyéni vélemény egyébként ott van a toppon! 5/5
2012. júl. 6. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!